Hoe kies je het perfecte geboortekaartje?

Een kindje krijgen is een bijzondere en spannende periode in je leven. Tijdens de zwangerschap neem je tijd om alles goed voor te bereiden voor de komst van je kindje. Een geboortekaartje staat zeker ook op dat lijstje. Maar hoe begin je daar nu aan? Hoe kies je het perfecte geboortekaartje? Wij helpen je graag op weg! Door online geboortekaartjes te maken, heb je heel wat extra mogelijkheden en kan je vooral helemaal zelf het resultaat van je geboortekaartje bepalen.

Wordt het een jongen of een meisje?

Het geslacht van je baby kennen is niet voor alle koppels een must. Weten of niet weten is de optie en afhankelijk hiervan wordt het kiezen van je geboortekaartje ook anders.

Als je ervoor kiest om niet te weten of het een jongen of een meisje wordt, kan je daar rekening mee houden bij de keuze van je geboortekaartje. Je kiest ofwel voor een kaartje dat zowel voor een jongen als een meisje geschikt is qua kleuren en uitvoering. Een geboortekaartje met foto kan hier bijvoorbeeld een perfect antwoord op bieden. Maar ook de optie om zowel een geboortekaartje voor meisje als een geboortekaartje voor jongen voor te bereiden is populair. In je account heb je dan de twee opties al klaarstaan en is het enkel een kwestie van wachten op de grote verrassing om te weten welk geboortekaartje je zal bestellen.

Weet je vooraf wel of het een meisje of jongen zal zijn, dan maakt dat het kiezen van je kaartje al een stuk makkelijker. Je selecteert die optie in het keuzemenu en overloopt de mogelijkheden.

 

Roze geboortekaartje met bloemblaadjes in goudfolie

Baby paspoort geboortekaartje

Schattig donkerblauw geboortekaartje met houten vliegtuigje

 

Kies je favoriete stijl

Naast de keuze op basis van het geslacht van je kindje, is de stijl van het geboortekaartje minstens even belangrijk. Via het menu kan je kiezen voor meer romantische geboortekaartjes of retro geboortekaartjes bijvoorbeeld. Je ziet dan automatisch die selectie geboortekaartjes die het best bij deze stijl aansluit. Dat maakt het kiezen alvast makkelijker.

Geboortekaartje met of zonder foto?

Een andere belangrijke keuze is of je graag een geboortekaartje met foto wil of een geboortekaartje zonder foto. Deze keuze is heel bewust, want er komt wat meer voorbereiding bij kijken om een geboortekaartje met foto te maken. Maar hoe schattig is het resultaat om vooraan op het kaartje al een eerste foto van jullie wondertje te kunnen tonen! De ontvangers van jullie groot nieuws zullen alvast smelten bij het zien van dit schattig kleintje!

Kleuren en lettertype

Last but not least beslis je ook over het lettertype en het kleur van jullie geboortekaartje. Ga er even voor zitten en neem je tijd om de verschillende lettertypes te proberen. Een naam of tekst ziet er immers vaak helemaal anders uit in een ander lettertype. Ook met de kleuren kan je zelf aan de slag. Door te spelen hiermee, kom je vast tot heel leuke en verrassende effecten! Wees creatief en maak in de editor het perfecte geboortekaartje!

 

Naar de geboortekaartjes >

 

 

footer-geb21-benl

Geef hier jouw mening