Koester elke mijlpaal met Little Cards for Happy Moments

IMG_6133

Al van bij de geboorte van je kindje, ga je vanalles ‘voor de eerste keer’ ontdekken. De eerste glimlach, de eerste keer doorslapen, het eerste groentepapje… Elk speciaal moment wil je koesteren en vasthouden, want – oh cliché – het gaat toch allemaal zo snel!

Elke maand een foto

We raden zeker aan om bij elke maand-verjaardag van je kindje een foto op dezelfde achtergrond te nemen. De reeks die je zo verzamelt van 12 foto’s is zeker een must-have voor alle jonge ouders.  Maand na maand sta je immers versteld hoe snel dat kleine wondertje groeit… Maar er is natuurlijk zoveel meer dat je wil bijhouden in dat eerste jaar van je kindje. De foto’s die je maakt zijn als het ware een pauze-knop voor later!

Een foto van elke mijlpaal

Een foto van elk belangrijk moment is onmisbaar, dat weten wij als geen ander! Een pakketje Little cards for Happy Moments is de ideale oplossing hiervoor! Een set van 8 prachtige kaarten is jouw leidraad om deze speciale momenten vast te leggen. Maak telkens een foto van je kindje met dit kaartje. Je kan die foto dan delen met vrienden en familie op Facebook of Instagram. Ook in het fotoboekje van het eerste jaar van je zoon of dochter is met deze kaartjes meteen duidelijk wat je die dag te vieren had!

IMG_6112

Trots op je kindje

Zoals elke kersverse mama of papa ben je natuurlijk supertrots op je kindje! Hoe snel ze al iets kunnen, hoe bijzonder het allemaal is… Dit zijn de momenten waar je later aan zal terugdenken en die je met de wereld wil delen!

Dat eerste stapje, het eerste hapje, eindelijk een nachtje doorslapen, die eerste keer ‘mama’… Het zijn momenten om nooit te vergeten!

Jouw little cards for Happy Moments?

De little cards for Happy Moments zijn exclusief voor Tadaaz-mama’s en papa’s. Dat wil zeggen dat je ze ontvangt bij elke bestelling geboortekaartjes (vanaf €100). Een cadeautje waarmee wij kersverse ouders graag verrassen!  

in doos

Deel je geluk!

Niet alleen oma en opa of jullie vrienden en familie koesteren die schattige foto’s van jullie kleintje! Ook wij van Tadaaz zijn benieuwd jullie Happy Moments! Wil je de mijlpaal van je kindje ook met ons delen? Post dan je foto met de hashtag #Happytadaaz.

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 179

2 reacties

    • Hoi Katja,
      Leuk dat je de Little cards alvast ontdekt hebt! De actie loopt nog een geruime tijd, dus we kunnen zeker samen met jou wachten op je baby’tje 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *