De hipste kalenders voor 2023

Kalenders voor 2023 zijn onmisbaar in ons drukke, dagelijkse leven. Data bijhouden, geplande activiteiten neerpennen of belangrijke verjaardagen die we niet mogen vergeten. Voor heel wat zaken hebben we deze nodig!

Ook onder de kerstboom is een kalender met foto’s een populair geschenk. Er bestaan heel wat soorten kalenders… welke kies je nu best? Wij helpen je graag bij het kiezen en maken van kalenders voor 2023! Zo zorg jij misschien wel voor het meest onvergetelijke moment deze kerst.

Een verjaardagskalender om van te dromen

Een verjaardag vergeten van iemand die ons heel dierbaar is, dat hebben we liever niet. Om dit gênante moment te voorkomen kan je kiezen voor een mooie verjaardagskalender. Hang hem op in je woonkamer, keuken of in het toilet en vergeet nooit nog de verjaardagen van vrienden en familie.

Duid een bepaalde datum aan waarop je beste vriend of vriendin jarig is. Je kan dan leuke activiteiten plannen rond deze dag. Een uitstap, een lekker etentje om de verjaardag van een vriend(in) te vieren… een dag om nooit meer te vergeten!

Bij Tadaaz kan je deze leuke verjaardagskalender helemaal zelf personaliseren met de leukste foto’s. Dat maakt er ook het perfecte geschenk van voor onder de kerstboom. Verras (schoon)ouders met dit mooie geschenk waar ze jarenlang van kunnen genieten!

Voeg je eigen foto’s toe via de editor en zo geef je iemand een onvergetelijk cadeau! Zelf een hippe foto verjaardagskalender maken is trouwens heel leuk om te doen.

Wist je dat je in de editor ook al de verjaardagen zelf kan invullen? Zo kan jij voor de persoon zeker al neerpennen welke verjaardagen hij/zij niet mag vergeten. Vergeet zeker je eigen verjaardag niet ;)!

Kalenders voor 2023: Niks meer vergeten met de handige jaarkalenders of bureaukalenders

Er zijn er misschien die geen probleem hebben bij het onthouden van die verjaardagen… maar misschien wel bij het onthouden van hun drukke planning! Een jaarkalender is daarvoor de perfecte oplossing.

Een jaarkalender bestaat in tal van uitvoeringen. Zo heb je de gekende muurkalender die je kan ophangen! Maar de vorm van een bureaukalender is ook ontzettend leuk! Het is een staande versie die je op je kantoor kan zetten om zo elke dag van die leuke foto’s te genieten!

Als cadeau ook super origineel en vooral heel erg handig voor de persoon die dit krijgt. Draai de kalender elke maand om en je kan meteen starten met plannen! Via de editor kan je de leukste foto’s toevoegen.

Je kan ervoor kiezen om per maand toepasselijke foto’s toe te voegen. Bijvoorbeeld een foto van je zoon/dochter in de maand van zijn/haar verjaardag. Of een herinnering van het jaar ervoor in diezelfde maand?

Sfeerbeelden die de maand typeren zijn ook altijd een leuke optie. Denk aan sneeuw in januari, bloemen in de lente en een palmboom in de zomer? Zo waan je je altijd in de juiste sfeer!

Uitpakken met originele kalenders voor 2023: tips voor je foto’s

Plan je een speciale fotoshoot om de 12 maanden te kunnen vullen? Hier zijn alvast grappige en mooie ideeën om jouw kalender tot in de puntjes af te werken.

Verslag van een wereldreis

Heb je een grote reis gemaakt en wil je je mooiste momenten delen met belangrijke mensen in je leven? Verwerk je mooiste foto’s in een kalender! Zo genieten zij mee van de avonturen die jij beleefd hebt… Ook hier kan je kiezen voor matchende maanden. Een foto van vorig jaar in januari, gebruiken voor de maand januari…

Tekeningen van de kinderen

Heb je echte kunstenaars in huis? Vereeuwig hun mooie kunstwerken op je kalender. Zo heb je elke maand een andere tekening of schilderij dat alle aandacht krijgt. Bovendien is het een mooie toevoeging aan je interieur en zullen je kinderen (en jij ook) apetrots zijn op hun werk!

De mooiste quotes

Er bestaan heel wat prachtige quotes die vaak toepasselijk zijn op ons leven. Elke maand een quote verwerken op je kalender is een leuk idee! Inspiratie nodig?

  • Carpe Diem
  • If the plan doesn’t work, change the plan. But never the goal!
  • Enjoy the little things
  • Happy mind, happy life
  • Do what makes your soul shine
  • Oh happy day!
  • Better to say ‘oops’ than ‘what if’

Een beestige kalender

Huisdieren in huis? Geef hen een prachtig plaatsje op jullie kalender. Organiseer een grappige fotoshoot waarbij je heel wat leuke foto’s van je kat, hond, vis, papegaai… verzamelt. Je beestige kalender zal heel wat bekijks hebben!

Een keuken kalender

Weet je op voorhand al dat de kalender in de keuken terecht zal komen? Dan kan je kiezen voor toepasselijke beelden die perfect passen in de keuken. Van quotes over eten tot de mooiste foto’s. Smakelijk!

Kalenders 2023

Het nieuwe jaar komt eraan. Moet je voor Secret Santa een cadeau geven aan die ene nonkel die je niet zo vaak ziet? Of geef je net aan je liefste meter? Personaliseer voor hen een leuke kalender voor 2023 en ze zullen het hele jaar door genieten van jouw kerstcadeau!

Ook voor oma of opa en (schoon)ouders is dit het ideale cadeau. Een kalender vol foto’s van mooie momenten met de (klein)kinderen… prachtig! En als kers op de taart kan je ervoor kiezen om je kerstfoto’s ook te verwerken in de kalender. Zo zorg je voor een passend totaalplaatje.

De kalender zal ongetwijfeld een heel mooi plekje krijgen bij de mensen thuis. In de woonkamer, in de keuken of op de bureau? Een plaats waar ze de mooie kalender voortdurend kunnen bewonderen. Beleef jullie Happy Moments elke dag opnieuw met een gepersonaliseerde kalender met foto’s!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 162

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *