Kerstkaarten 2021: ontdek onze nieuwe kerstcollectie!

2020 was op zijn zachtst gezegd een heel bijzonder jaar… Het coronavirus heeft ons op alle mogelijke vlakken getroffen. De mooiste tijd van het jaar én het nieuwe jaar staan voor de deur. Tijd om onze kerstkaarten 2021 te bestellen!

Misschien weten we nog niet helemaal hoe we Kerstmis zullen kunnen vieren. Eén ding is zeker; we zullen er opnieuw een prachtige en warme tijd van maken. Zijn jullie ook volledig klaar voor 2021? 

 

Dat kunnen we alvast doen door onze warme kerstwensen naar vrienden en familie te versturen met een leuke kerstkaart. En het wil nu net lukken dat onze nieuwe kerstcollectie online staat. 

Ontdek onze gloednieuwe, leuke en originele kerstkaarten 2021! Iemand lange tijd niet gezien of iemand die je gaat missen tijdens Kerstmis? Verstuur jouw kerstkaart naar iemand heel bijzonder.

 

Kerstkaarten 2021

Schitterende goudfolie

Als we denken aan kerst, denken we aan gezelligheid, warmte en sfeer! Lichtslingers en sparkles horen daar ongetwijfeld bij. Op zoek naar een schitterende kerstkaart? 

 

Kies dan zeker voor een originele kerstkaart met goudfolie. Een prachtig accent op je kerstkaarten 2021 die meteen voor een glinstering zorgt!

 

kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021

Verbluffende foto collages

Kerstkaarten maken met eigen foto is meteen heel persoonlijk. Op je foto kerstkaart is meteen duidelijk van wie het kaartje komt. Kan je niet kiezen tussen al die prachtige foto’s? 

Dan kan je kerstkaarten ontwerpen met foto collage. Zo hoef je geen moeilijke keuze te maken en kan je al die mooie kerstfoto’s kwijt op je leuke ontwerp!

 

kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021

Grappige kerstkaarten

Elk jaar vrienden en familie verrassen met een originele kaart wordt steeds moeilijker. Je kan het dit jaar anders aanpakken en kiezen voor één van deze grappige ontwerpen op onze website met uitspraken in Vlaamse dialecten. Welke is jullie favoriet? Je kan ook zelf een foto maken die volledig bij dit ontwerp past.

 

kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021

Originele vormen

Kerstkaarten 2021 in originele vormen zijn steevast een topper. Verras met een kerst- en nieuwjaarswensen met originele hoekjes of in de vorm van een kerstbal? Je kan vrienden en familie er ongetwijfeld mee verrassen.

 

kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021


kerstkaarten 2021

Ga je iemand bijzonder missen of wil je iemand een leuk kerstcadeau geven op een veilige manier? Personaliseer je kerstcadeau en laat het rechtstreeks leveren bij die persoon. Verrassend, origineel, veilig: check check check!

 

Personaliseer bijvoorbeeld een leuke koekjestrommel, wijnkist of fotopaneel voor je oma of opa. Want misschien kan je gezien de omstandigheden dit jaar geen kerst met hen vieren…

 

We zijn heel benieuwd naar jullie favoriet! Je kan eenvoudig je kerstkaarten bestellen en personaliseren op onze gloednieuwe website. We wensen jullie nu alvast een zalige kerst en een héél gelukkig nieuwjaar!

 

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *