Sfeervolle verlichting, de perfecte decoratie voor je huwelijk

Gezellige verlichting is de beste manier om sfeer te creëren op een trouwfeest. Of je nu kiest voor indirecte verlichting of liefst alle spotlights op jezelf richt, met onze tips voor bruiloftsverlichting wordt jouw huwelijk sowieso een avond om nooit te vergeten!

Sfeervolle trouwdecoratie - bruiloftverlichting

Bron: Brit + Co 

Lichtslingers

Hou je van een casual trouwfeest? Dan zijn lichtslingers de ideale manier om voor extra sfeer te zorgen. Hang ze gekruist over de zaal of de tuin waar er gevierd wordt en het geheel ziet er meteen supergezellig uit. Lichtslingers met fijne lampjes kan je verweven tussen takken, zodat trouwlocaties in natuurlijke omgevingen nog beter tot hun recht komen. Zoek je nog leuke decoratie voor binnen? Door lichtslingers tegen een muur te hangen, creëer je in een mum van tijd een prachtige lichtwand.

Lichtslingers

Bron: Brit + Co 

Bruiloft lampionnen

Lampionnen en lantaarns zijn perfect voor een trouwfeest: ze zijn kleurrijk, zorgen voor sfeervol licht en maken van elke locatie een feestdecor. Zowel voor trouwfeesten binnen als buiten zijn ze een echte aanrader!

Wil je het een tikkeltje origineler aanpakken? Dan zijn lampionnen op de grond ideaal. Je kan ze perfect zelf maken. Plaats kleurrijke papieren zakjes op de grond en zet er een theelichtje in. Let er wel op dat je het theelichtje in een glazen potje in het zakje plaatst voor de veiligheid van je gasten, zeker indien er kinderen op het trouwfeest zijn!

Bron: Brit + Co 

Hangverlichting

Met hangverlichting geef je je huwelijk een sprookjesachtige gloed. Verticale lichtstrengen zijn bijvoorbeeld perfect als indirecte verlichting. Wist je trouwens dat je ook theelichtjes als hangverlichting kan gebruiken?

Bruiloftverlichting - hangverlichting

Bron: Brit + Co 

Kaarsen

Kaarsen stralen romantiek uit en mogen dus zeker niet ontbreken op je bruiloft. Hou er wel rekening mee dat kaarsen niet zoveel licht verspreiden en je ze dus op strategische plaatsen moet voorzien. Als tafelverlichting zijn ze bijvoorbeeld ideaal. Om de omgeving te versieren, kan je werken met groepen kaarsen in leuke flesjes, vaasjes, etc. Theelichtjes in glazen bokaaltjes zijn dan weer een leuk idee om de weg naar de receptie aan te geven.

Bruiloftverlichting - kaarsen

Bron: Brit + Co 

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *