Stuur het perfecte bedankkaartje voor je huwelijk

polaroid bedankkaart

Jullie huwelijksdag was vast een dag om nooit te vergeten. Ook weken nadien geniet je daar volop van na. De foto’s herbekijken, het gastenboek lezen, de  vele felicitaties en geschenken bewonderen… Alles doe je wegdromen naar die mooie dag! En dat is voor je gasten vast niet anders. Daarom is het leuk om hen nog eens extra te bedanken omdat zij die mooie dat samen met jullie beleefd hebben. En hoe kan je dat beter doen dan met een prachtig bedankkaartje?

Het ideale moment

Na de grote dag vertrekken veel koppels op huwelijksreis. Dan kunnen alle praktische beslommeringen even wachten en is er even enkel tijd voor elkaar! Na alle voorbereidingen naar en emoties van de huwelijksdag, is dit het moment waarop je in alle rust kan nagenieten samen.

Een bedankkaartje wordt dan ook meestal ongeveer een maand na het feest verstuurd. Dan ben je terug in het land en heb je al een eerste selectie gemaakt van de foto’s van de fotograaf. Ook is het leuk dat de gasten na een paar weken dit leuke bedankkaartje voor jullie huwelijk in de bus krijgen en zelf ook de leuke herinneringen kunnen ophalen.

391148200_Shutterstock

Picture perfect

Laat ons eerlijk zijn, de romantiek van die dag beleef je nadien vooral in beelden. Foto’s en filmpjes van jullie huwelijksdag zal je over 10, 20, 30 jaar zeker ook nog koesteren… Dus die moeten perfect zijn. De keuze van de foto voor je bedankkaartje is dan ook heel belangrijk. Jullie hebben het volledige album binnenkort in huis, maar bij veel vrienden en familie is dit bedankkaartje dé herinnering aan jullie trouwfeest!  

Kies voor die foto die voor jou het mooiste beeld van de dag is, die de dag samenvat.

 

Eén van deze foto’s komt vast in aanmerking:

  • Een foto van jullie samen bij het buitenkomen van de kerk
  • De eerste kus
  • Een prachtige foto van de openingsdans

 

Maar je kan ook kiezen voor een andere invalshoek en een foto van jullie ringen gebruiken of een groepsfoto van alle gasten samen die bijvoorbeeld met een drone vanuit de lucht gemaakt werd…

Zolang het maar de instant emotie oproept van die mooie dag, zit je goed met je keuze!

Bedankaartjes maken

Je gasten persoonlijk bedanken met een bedankkaartje is zo geregeld!

  • Je kiest online een leuk kaartje uit het ruime aanbod
  • Je voegt je leuke foto in
  • Je past je foto eventueel aan met een toffe filter of voegt een extra symbooltje toe
  • Je kiest een leuk tekstje om op een persoonlijke manier dankjewel te zeggen

bloemenkrans bedankkaart

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *