3 trends in communiekledij die je niet mag missen

Het communieseizoen komt er weer aan: het uitgelezen moment om je jonge telg in een nieuwe outfit te steken. Liefst een outfit die na het communie- of lentefeest nog draagbaar is – dat is wel zo praktisch. De trends zijn het helemaal met je eens: de communiekledij van 2015 is praktisch, leuk, en vooral mooi! We deden inspiratie op bij Jo-Lynn om je het leukste en hipste in de kinderkledij van 2015 te tonen.

Tijdloze trends in communiekledij

Synoniem met het communiefeest blijft natuurlijk een look in wit en beige. Niet omdat het traditioneel zo hoort, maar omdat die kleuren zo mooi passen bij het lentegevoel en de feestelijke sfeer. Lichte tinten staan voor onschuld en jeugdigheid: perfect voor deze gelegenheid. Ze passen bij meisjes én bij jongens. Bang dat het een monotone outfit wordt? Voeg dan een kleuraccent toe of kies één contrasterend stuk in een andere kleur.

communiekledij trends

Beetje bling voor je spring-in-‘t-veld

Zie je een spierwitte outfit geen hele dag overleven bij jouw jonge enthousiasteling ? Dan volg je toch gewoon het karakter van je zoon of dochter. Ga voor felle kleuren, lekker opvallend. Of introduceer een streepje bling, want ook dat mag dit seizoen. Waag je bijvoorbeeld aan de metallic-trend of ga voor feestelijke pailletten.

communiekledij trends 2015


communiekledij trends 2015 jongens

Bron: Guess Kids, JBC

In the jungle, the mighty jungle

Een beestig feest, daar hoort een beestige print bij. De jungle is nooit ver weg in de trends voor de communiekledij van 2015: palmbladen, tijgers en grote bloempatronen zijn allemaal welkom. Laat je fantasie de vrije loop.

communiekledij trends jurk

communiekledij trends 2015 meisjes

Bron: Stones and Bones, O’Neill

Uitnodiging met karakter

Je communicant heeft een uitgesproken karakter. De uitnodiging voor het grote feest dus ook! Volg je buikgevoel: van klassiek tot eigenzinnig, de kaart moet passen bij het feestvarken. Verzend je kaartjes goed op tijd, want voor veel mensen is de lente een drukke periode. Het zou jammer zijn als iemand het grote feest van jouw prins(es)-voor-één-dag moest missen!

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *