De uitnodiging voor de eerste communie? Hou het speels!

Eerste communicantjes zijn jong, speels en schattig. Dat vraagt om uitnodigingen die dezelfde speelsheid uitstralen. Wij vergezellen je graag op je zoektocht naar inspiratie, met deze leuke beelden en tips. Zo maak je van dat communiefeest op voorhand al een echte topper!

Speelse motiefjes op de uitnodiging voor je eerste communie

Een eerste communie is nog wat anders dan een vormsel. Eerste communiecantjes zijn veel jonger en dat vraagt om te beginnen al om een ander soort feest. Het feest voor de eerste communie is veel meer een echt kinderfeest dan het feest voor een vormsel. Vaak hoort er zelfs kinderanimatie bij in de vorm van spelletjes, een springkasteel of zelfs live entertainment. In dat geval kondig je dit natuurlijk aan op de uitnodiging.

Children in bounce house

Zoek je een uitnodiging die past bij de speelse insteek van je communiefeest? Dan is er keuze te over.

 

Schattige foto

Een foto doet het altijd goed op de uitnodiging voor een eerste communie. En ook hier geldt weer: hou het speels. Een leuke, schattige foto past zo mooi bij een gezellig kinderfeest dat je hem eigenlijk niet achterwege kunt laten. Kies je voor een combinatie van een foto met een speels motiefje op de binnenkant of ga je voor een iets neutralere kleur bij de foto?

 

uitnodiging eerste communie

Communiefeest voor een jongen of een meisje?

Uiteraard kun je je uitnodiging ook kiezen in functie van de look die je voor ogen hebt: een stoere jongenslook, of een schattige meisjeskaart.

 

Bij de jongens is een gekleurde kaart met een voetbal altijd populair. Bespeelt je kind een instrument? Maak hem dan blij met deze muzikaal geïnspireerde uitnodiging voor zijn communiefeest.

 

De meisjes vinden hun gading ongetwijfeld in het brede gamma van uitnodigingen met bolletjes- of bloemetjesmotieven. Al blijft dit schattige uiltje ook altijd tot de verbeelding spreken.

footer-com21-benl

Geef hier jouw mening