Kies voor communiekaarten met foto

“Foto of geen foto op je communiekaarten?” Dat is dé hamvraag bij het maken van communiekaartjes en kaarten voor je lentefeest. Deze keuze hangt enerzijds af van het soort kaartje en anderzijds van je persoonlijke voorkeur. Daarnaast moet je nog een leuke foto weten te vinden. Eén tip: ga voor originaliteit! Niets is zo leuk als een originele uitnodiging of bedankkaartje!

 

communiekaarten

Communie: uitnodiging en bedankkaartje

Bedankkaartjes bevatten doorgaans een foto van het feestvarken. Voor de uitnodiging is dit niet altijd het geval. Sommige mensen willen de communiekleding als verrassing houden voor de grote dag zelf. Bij het maken van communiekaarten wordt soms dus bewust gekozen voor een kaart zonder foto.

 Zo kies je de ideale foto voor je communiekaart

Kies je wel voor een foto op de uitnodiging of bedankkaartje, dan luidt de vraag doorgaans: “Welke foto nemen we voor onze kaart?”. De stijl van de foto moet namelijk in dezelfde lijn liggen als die van de kaart. Voor een hippe en kleurrijke kaart gebruik je bijvoorbeeld het best geen traditionele zwart-witfoto. Denk hier goed over na bij het kiezen en maken van je foto’s!

 

Hou ook rekening met het aantal foto’s dat je nodig hebt. Kaarten met verschillende luiken of met een fotocollage zijn enorm in trek. Hiervoor heb je meerdere foto’s nodig. Kies je foto’s zó dat ze een mooi en samenhangend geheel vormen. Tip: Maak je kaart op voorhand eens en bekijk het resultaat in 3D!

communiekaarten

communiekaarten

communiekaarten

Communiekaarten met foto? Ga voor originaliteit!

Klassieke kaarten met traditionele foto’s hebben afgedaan. Tegenwoordig willen we graag moderne kaarten met originele foto’s. Je ziet bijvoorbeeld veel foto’s met hippe filters en leuke frames. Attributen gebruiken in je foto kan ook zeer leuke resultaten geven.

Tip: Gebruik een krijtbordtekening in je foto. Zo heb je met een minimale inspanning, een zeer leuk resultaat. Laat je inspiratie de vrije loop!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *