Trouwen met een thema? Ontdek onze 3 favorieten!

Werd je onlangs op de meest romantische manier ten huwelijk gevraagd? Dan zijn jullie hoogstwaarschijnlijk volop op zoek naar de ideale locatie. Maar waarom kiezen voor een gewoon trouwfeest, wanneer het zoveel unieker kan! We helpen jullie op weg naar jullie droomhuwelijk met onze drie favoriete trouwthema’s!

 

  • Las Vegas
  • To the moon and back
  • Bohemian wedding

Las Vegas Wedding

Eén van onze favoriete thema’s is ‘Las Vegas’. Dit is het perfecte trouwthema voor koppels die graag stevig uit de bol gaan. Hoe je dit thema verwezenlijkt? Kleed de zaal aan met hoge tafels en bijpassende stoelen, een hippe lounge en opvallende verlichting. Moeten je gasten ook eten? Dan zijn een Amerikaanse burger en een super zoet dessertenbuffet perfect.

 

Om de avond in te vullen, voorzie je een wheel of fortune, huur je een bingokast en plaats je een pokertafel. Entertain je gasten met een Elvis- en Marilyn Monroe-imitator en, om het plaatje compleet te maken, huur je een rockabilly-dj.

 

Breng je gasten op de hoogte van het prachtige thema en verstuur uitnodigingen in de vorm van een spelkaart. Het is natuurlijk enorm leuk wanneer alle mannen in hun beste pak verschijnen en de dames in een kleurrijke cocktaildress. Vermeld daarom een dresscode op de uitnodiging.

 

Natuurlijk is de huwelijksreis ook al meteen beslist. Vergeet zeker niet de cliché – en toch oh zo leuke – foto’s te nemen!

 

las vegas trouwfeest thema

 

Foto: Steve Houchin

To the moon and back

Zijn jullie romantici in hart en nieren? Dan is de uitspraak ‘I love you to the moon and back’ je waarschijnlijk bekend. Gebruik dit prachtige gezegde als thema voor jullie trouwfeest. Kleed de zaal aan met sterren, hemellichamen en hang een schommelmaan om de leukste foto’s te maken met de genodigden. Schep een dromerige sfeer met glinsters, gouden accessoires, kaarsjes en tinten zoals wit, paars, blauw en roze.

 

Thematische songs voor jullie openingsdans zijn:

 

  • That’s Amore – Dean Martin ‘when the moon hits your eye, like a big pizza pie, that’s amore’
  • To the Moon & Back – Savage Garden ‘I would fly to the moon and back if you’ll be, if you’ll be my baby’
  • Fly Me To The Moon – Frank Sinatra ‘fly me to the moon, let me play among the stars’

Trouwfeest thema

 

Bron: Polka Dot Bride

Bohemian Wedding

Échte levensgenieters, hipsters en dromers genieten het meest van een Bohemian wedding. Organiseer een fantastisch tuinfeest. Kleed het feest aan met houten bordjes met leuke boodschappen, hang kandelaars met kaarsjes in de bomen, voorzie overal bloemen en dek de tafel in de bontste kleuren. Daarnaast mogen pasteltinten niet ontbreken op een Bohemian wedding

 

Als bruid draag je een opvallende jurk in gebroken wit, licht roze of beige. Laat de jurk afwerken met veel kant en een bijzondere rug. Vergeet niet een prachtige bloemenkrans in je haren te spelden.

 

De bruidegom draagt een retro-outfit bestaande uit een beige of grijze geklede broek, bretellen, een wit hemd en een strikje of een dunne das.

 

bohemian wedding trouwfoto ideeën themaBron: Little Vegas Wedding

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *