Hipster wedding! Inspiratie voor hippe trouwfoto’s

Je bent een twintiger of een dertiger, je gaat weldra trouwen en je vindt mainstream maar niks? Dan hebben wij dé inspiratie voor je trouwfoto’s. Van harte welkom op het hipster trouwfeest!

Originele foto’s met een vleugje vintage

Je huwelijk is het ideale moment om je te onderscheiden van de massa. Saaie smoking, traditioneel diner en dezelfde muziek als ieder ander trouwfeest? Dat is niet aan ons besteed! Deze trouwfoto’s zullen dit zonder twijfel tonen!

De vintage klederdracht, eerlijke beelden (al dan niet met Instagram filters), retro accessoires en natuurlijk unieke locaties.. Zeg nu zelf: deze foto’s zijn een stuk origineler, tonen veel meer emotie en zien er daardoor niet ‘gemaakt’ uit.

originele trouwfoto's - hipster huwelijk 1

 

Hipster huwelijk - originele huwelijksfoto's

Bron: Wedding-blog

Op een hipster huwelijk mogen bloemen niet ontbreken. Uiteraard is er op elk huwelijk een trouwboeket, maar het kan natuurlijk een stuk leuker. De bloemen in het haar gedragen, ze rond je (blote) voeten leggen of gewoon in het midden van een bloemenweide gaan staan … de natuur mag zeker niet missen in je trouwfoto’s! Ook iets totaal vintage zoals een piano draagt bij aan de typische look die je trouwfeest onvergetelijk zal maken!

 Unieke locaties voor ongeëvenaarde trouwfoto’s!

originele hipster trouwfoto's - tips huwelijksfoto's

Bron: Pinterest

urban huwelijksfoto's hipster wedding

Bron: Frostedpetticoatblog

Hippe stadsbuurten, .parken en ongerepte natuur zijn slechts enkele van de opties voor je foto’s. Wij zijn echter geen fan van één locatie, doe ze gerust allemaal! Wat alle goede trouwfoto’s gemeen hebben is natuurlijk een goede lichtinval. Zo kan een “gewoon bos” sprookjesachtig worden met een prachtige zonsondergang bijvoorbeeld.

 

hipster wedding new york - hipster huwelijksfoto's JLBWEDDING

 

Bron: Huffington Post

Hipster bruidsmeisjes - originele trouwfoto’s

Bron: The Frosted Petticoat

Eén trouwfoto is niet genoeg!

Met zoveel leuke ideeën en mogelijkheden kan je natuurlijk niet anders dan ook een opvallende collage maken! Zo kan je niet alleen je beste foto’s combineren, je kan ook close-ups gebruiken om op die manier een beeld te creëren dat je vrienden en familie echt nog nooit ergens anders hebben gezien!

collage trouwfoto's hipster weddingBron: The Frosted Petticoat

 

 

Wat is een hipster huwelijk eigenlijk?

Met al die leuke foto’s krijg je natuurlijk zin om een op en top ‘hipster wedding’ te organiseren. In deze infographic lees je hoe dat moet!

hipster wedding infographic - hoe een hipster huwelijk herkennen

Bron infographic: Refinery29

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *