Inspiratie voor een origineel communiefeest

Een foodtruck als eyecatcher op je communiefeest

De tijd dat je voor een communiefeest enkel kon kiezen tussen de drie lokale feestzalen met all-in cateringformule is al een tijdje voorbij. Een communie of lentefeest maak je zo persoonlijk als je zelf wil en dat DIY element maakt het extra leuk! Kies je voor een origineel communiefeest? Dan mag het concept ook bijzonder zijn!

Kies in de eerste plaats een leuke locatie voor jullie feest en ga foodtrucks op je communiefeest

Culinair genieten met een foodtruck op je communiefeest

We geven je graag een greep uit het uitgebreid aanbod aan foodtrucks die op jouw communiefeest het verschil kunnen maken. Geen traditionele barbecue, geen koud buffet… maar wel originele en lekkere gerechten, helemaal volgens jullie eigen smaak!

Culinair genieten met aardappelen: Potatolicious

Origineel communiefeest - foodtruck Potatolicious

Foodtrucks staan allesbehalve synoniem aan fastfood! Dat bewijst Potatolicious als de beste! In alle gerechten zijn aardappelen de basis, maar de afwerking bestaat uit verse groenten en alles wordt ter plaatse klaargemaakt. Een prachtig concept waar jong en oud van zullen smullen!

Kleurrijke keuken van Alma Libre

Een mix van kleuren en smaken, geïnspireerd op de Mexicaanse keuken, daarvoor staat Alma Libre. Taco’s en nacho’s met heerlijke toppings geven je feest meteen een zuiderse toets. Er wordt zonder twijfel gesmuld met deze originele foodtruck.

Culinair genieten op je communiefeest: Alma Libre

Heerlijke pizza’s in houtoven gebakken: Attorno

Stel zelf je favoriete pizza samen en zie hoe die in een mobiele houtoven gebakken wordt. De verse ingrediënten, het showeffect en de vriendelijke bediening maken deze foodtruck tot een heel feestelijke keuze!

Culinaire pizza in houtovern: Attorno

Originele tapas en culi hamburgers: Madame Fourchette

Een jarenlange passie voor eten, zelf groenten kweken en een foodtrip door de VS liggen aan de basis van deze unieke foodtruck. Je stelt zelf je menu samen uit een heel ruime keuze van tapas en overheerlijke culinaire hamburgers. Een formule waarmee je alle culinaire hartjes sneller zal doen slaan!

Foodtruck met tapas en culinaire hamburgers: Madamme Fourchette

Een foodtruck als origineel extraatje op je communiefeest

Ligt jullie feest toch al ongeveer vast, maar wil je je gasten net nog iets extra bieden? Dan kan je ook voor een foodtruck kiezen om je communiefeest origineel te maken. Een mobiele cocktailbar of een foodtruck met wafels op een stokje zijn dan bijvoorbeeld een superleuke keuze!

Een barista en heel wat lekkers: Tati

Een prachtig voertuigje uit 1967 vol met lekkers en met een echte barista aan het stuur… Dat is wat je krijgt wanneer Tati je feest komt opfleuren. Alle tantes en nonkels zullen genieten van een perfecte koffie terwijl de jongste gasten vooral genieten van de heerlijke brownies, wafels op een stokje, …

Heerlijke koffie en desserts op een originele wijze: Tati

 

Kidsproof apero alternatief: The Mocktailclub

Heerlijke mocktails met seizoensgebonden producten, daarvoor staat The Mocktailclub. Zij komen met een kleine maar heel sfeervolle mobiele bar op jouw feest de lekkerste mocktails bereiden. Het perfecte alternatief voor de traditionele cava en superleuk voor kids!

Origineel aperitief op je communiefeest: The Mocktailclub

Meer tips voor een origineel communiefeest

Je communie- of lentefeest tot in de puntjes voorbereiden doe je perfect aan de hand van onze leuke checklist

Op Salino vind je een heel uitgebreid aanbod aan traiteurs, feestzalen en foodtrucks die je voor allerlei gelegenheden kan boeken.

Benieuwd hoe jullie communiefeest eruit zag of eruit zal zien! Altijd leuk als inspiratie voor al wie zelf een origineel communiefeest wil organiseren.

 

Geef hier jouw mening