Een origineel communiefeest: inspiratie!

Een foodtruck als eyecatcher op je communiefeest

De tijd dat je voor een communiefeest enkel kon kiezen tussen de drie lokale feestzalen met all-in cateringformule is al een tijdje voorbij. Een communie of lentefeest maak je zo persoonlijk als je zelf wil en dat DIY element maakt het extra leuk! Kies je voor een origineel communiefeest? Dan mag het concept ook bijzonder zijn!

Kies in de eerste plaats een leuke locatie voor jullie feest en ga creatief aan de slag met de decoratie en met de keuze van het eten! Een foodtruck is in zo’n concept ideaal. Je hebt geen volledig ingerichte keuken nodig en je geeft je gasten meteen een leuke belevenis cadeau. Het is een voltreffer voor alle leeftijden en zeker voor de kids op het feest! En wees eerlijk, het communie- of lentefeest draait toch vooral om hen!

Origineel communiefeest

Culinair genieten met een foodtruck op je communiefeest

We geven je graag een greep uit het uitgebreid aanbod aan foodtrucks die op jouw communiefeest het verschil kunnen maken. Geen traditionele barbecue, geen koud buffet… maar wel originele en lekkere gerechten, helemaal volgens jullie eigen smaak!

Culinair genieten met aardappelen: Potatolicious

Foodtrucks staan allesbehalve synoniem aan fastfood! Dat bewijst Potatolicious als de beste! In alle gerechten zijn aardappelen de basis, maar de afwerking bestaat uit verse groenten en alles wordt ter plaatse klaargemaakt. Een prachtig concept waar jong en oud van zullen smullen!

Kleurrijke keuken van Alma Libre

Een mix van kleuren en smaken, geïnspireerd op de Mexicaanse keuken, daarvoor staat Alma Libre. Taco’s en nacho’s met heerlijke toppings geven je feest meteen een zuiderse toets. Er wordt zonder twijfel gesmuld met deze originele foodtruck.

Heerlijke pizza’s in houtoven gebakken: Attorno

Stel zelf je favoriete pizza samen en zie hoe die in een mobiele houtoven gebakken wordt. De verse ingrediënten, het showeffect en de vriendelijke bediening maken deze foodtruck tot een heel feestelijke keuze!

Heerlijk als dessert: Waffletruck!

Wie houdt nu niet van een heerlijke wafel? Bij de Waffletruck kan je je wafel volledig zelf samenstellen. Kies eerst witte, donkere of melkchocolade voor rond de wafel. Die kan je dan afwerken met heerlijke toppings naar keuze! M&M’s, speculoos, chocoladeschilfers, fruit of slagroom? Alles kan! Mmmmm…

Een foodtruck als origineel extraatje op je communiefeest

Ligt jullie feest toch al ongeveer vast, maar wil je je gasten net nog iets extra bieden? Dan kan je ook voor een foodtruck kiezen om je communiefeest origineel te maken. Een mobiele cocktailbar of een barista foodtruck zijn dan bijvoorbeeld een superleuke keuze!

Een barista en heel wat lekkers: Tati

Een prachtig voertuigje uit 1967 vol met lekkers en met een echte barista aan het stuur… Dat is wat je krijgt wanneer Tati je feest komt opfleuren. Alle tantes en nonkels zullen genieten van een perfecte koffie terwijl de jongste gasten vooral genieten van de heerlijke brownies, wafels op een stokje, …

Een pasta party met Pasta Fine di Caprius en Wijnen Maarten

Welk kind eet er nu niet graag pasta? Pasta Fine di Caprius verzorgt jullie feest met verschillende soorten pasta, smaakvolle sauzen en unieke toppings. Met de all-in-formule genieten jullie gasten van de meest uiteenlopende combinaties. Enkel een receptie, of op zoek naar bijpassende wijnen en aperitiefjes? Geen nood, boek dan ook een échte wijntruck.

Meer tips voor een origineel communiefeest

Je communie- of lentefeest tot in de puntjes voorbereiden doe je perfect aan de hand van onze leuke checklist!

Op Salino vind je een heel uitgebreid aanbod aan traiteurs, feestzalen en foodtrucks die je voor allerlei gelegenheden kan boeken.

Benieuwd hoe jullie communiefeest eruit zag of eruit zal zien! Altijd leuk als inspiratie voor al wie zelf een origineel communiefeest wil organiseren.

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *