Lentefeest: fantastische trends voor een onvergetelijke dag

Tijdens een lentefeest vier je met de hele familie een belangrijke mijlpaal in het leven van je kind. Dat kun je doen door gezellig samen te tafelen of met een speels tuinfeest, maar er zijn nog heel wat andere originele mogelijkheden om er een onvergetelijk familiefeest van te maken waarbij je kind helemaal centraal staat. Lees verder en ontdek onze leukste ideeën voor een heuglijk lentefeest!

Lentefeest, jongens op het springkasteel

Erop uit met de familie!

Om je kind de dag van z’n leven te bezorgen en tegelijk iets te doen met het hele gezin, is een gezamenlijke uitstap ideaal. Trek er samen op uit en geniet van een dolle dag in een pretpark of gewoon een geniet dagje aan zee. Mag het zelfs nog iets meer zijn? Maak er dan een heus familieweekend van!

Citytrip met je twaalfjarige

Vier je de plechtige communie of het lentefeest van je twaalfjarige? Dan kun je een ‘upgrade’ naar een fijne citytrip overwegen. Zoek samen met je kind naar een stad die tot de verbeelding spreekt en maak een wishlist op van onvergetelijke activiteiten. Wedden dat je kind die eerste kennismaking met de onvoorstelbare charme van steden als Parijs, Barcelona of Rome nog jarenlang zal koesteren?

Een onvergetelijke herinnering aan het communie of lentefeest? Maak dan mooie bedankkaartjes om het te vereeuwigen.

Bedankkaart lentefeest grijsgroen met fotocollage
Origineel bedankkaartje met fotostrip en goudfolie
Staande foto bedankkaart communie
Bedankkaartje met fotocollage
Bedankkaartje met rosé paperclip en prachtige foto's
Minimalistisch bedankkaartje communie met 3 foto's
Bedankkaartje communie natuurpapierlook met fotocollage
Mini fotoboekje met vrolijk lintje
Staande foto bedankkaart met goudfolie
Stijlvol bedankkaartje communie met foto en folie
Liggende foto bedankkaart communie
Luxe bedankkaart communie A5 met fotocollage en folie

Lentefeest à la ‘barn wedding’

Je hoeft het uiteraard niet zo ver te zoeken om er een leuke dag van te maken met de hele familie. Met een beetje creativiteit maak je van het lentefeest zelf een origineel, thematisch evenement. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse barn wedding! Zoek een authentieke houten schuur en decoreer die tot in de puntjes met katoenen zeilen, lampionnetjes en veel lichtjes. Wit tafellinnen is hier onmisbaar! Zet de puntjes op de i met een live country bandje. Dit wordt een lentefeest om nooit te vergeten.

En ga zo maar door …

Het leuke aan een lentefeest is dat je volledig vrij bent om er zelf – samen met je oogappel uiteraard! – iets origineels en onvergetelijks van te maken. Daarbij kun je je laten inspireren door heel wat fijne tradities, maar je kunt ook nieuwe wegen bewandelen. Dit zijn slechts enkele waanzinnig leuke ideetjes voor een lentefeest – doe er vooral mee wat jullie zelf prettig vinden!

  • Karaokefeestje
  • Gepersonaliseerde schattenjacht
  • Zomers zwembadfeest
  • Verkleedfeest met fotoshoot
  • Magische goochelshow
  • Samen een heuse Hollywoodfilm maken

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *