Tips voor de mooiste teksten voor je communiekaartjes.

Je bent te gast op de eerste communie of het vormsel of groeifeest van je neefje of nichtje, mete- of petekind, broertje of zusje. Nu je erbij mag zijn op zo’n grote dag, wil je de ster in de familie niet met lege handen onder ogen komen. Heb je al een gepast geschenk gevonden? Ontdek de leukste teksten voor vormsel kaartjes of je communiekaartjes. Schrijf er dan zeker ook een leuke wenskaart bij, zo geef je dat cadeautje een persoonlijke toets! Geef zo de mooiste wensen voor eerste communie!

Maak je wenskaart persoonlijk en origineel met leuke teksten voor je communiekaartjes

Een eerste communie of groeifeest vier je maar één keer. Het is dus cruciaal dat de feestneus een prachtige dag heeft met veel mooie herinneringen om te koesteren. Een originele wenskaart schrijf je niet zozeer om de gelukwensen te herhalen die hij of zij al honderd keer heeft gehoord. Een perfecte kaart is zo’n souvenir dat je jaren later nog een glimlach bezorgt als je het terugziet. Wij geven alvast enkele tips om je wenskaart persoonlijk én origineel te maken met wensen voor eerste communie! Die teksten voor je communiekaartjes of vormsel kaartjes maken het verschil.

Grappige teksten voor je communiekaartjes

Het feestbeest krijgt op zijn of haar grote dag wellicht tonnen kaartjes. Hoe spring je eruit zonder ellenlange tekst te moeten schrijven? Jouw perfecte wenskaart kan ook klein en gevat zijn. Een grapje blijft vaak langer hangen en brengt je lieve wens net zo goed over! Je communiekaarten worden ongetwijfeld een hit!

Volg je hart
want dat klopt

Dit vergeet-mij-nietje
om jouw feestdag te onthouden
Maar vergeet eerst het genieten niet

Dit is een dag om van te houden

Je eerste leerjaar is nog bezig,

de lagere school duurt nog wel even,
het middelbaar moet daarna komen
en de universiteit zijn verre dromen!

Maar het diploma van feestbeest:
dat heb je nu wel al verdiend!

Mooie teksten voor je communiekaartjes of lentefeest uitnodigingen

Zoals alle gasten wil ook jij je kleine vriend of vriendin een prachtige dag toewensen. Nu nog de gepaste woorden vinden … Misschien kun de onderstaande wensen voor eerste communie je op weg helpen! Deze teksten voor je communiekaartjes zijn perfect!

Grote avonturen
beginnen klein

Lichtpuntjes
Soms zijn ze groot
Soms zijn ze klein
Je hoeft ze niet te zoeken
Je kunt ze zijn

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Wat een eer

dat wij er mochten bij zijn
op jouw allereerste feest!

Communie of lentefeest gedichten

In rijm kun je een lieve boodschap kwijt zonder al te melig te klinken. Dankzij een origineel gedichtje zal jouw kaart dus net dat beetje meer zeggen aan de feestneus in de familie! Het leukste tekstje voor je communiekaartjes vind je ongetwijfeld hier!

Met een rugzak vol dromen
begin je aan een lange tocht.
En als niet alles uit zou komen,

twijfel niet, houd die rugzak aan:

weet dat jij bent wie je zocht.

Vul koffers vol met dromen
maak reizen van geluk
vlieg mee met duizend vogels
op een wondermooie vlucht
Hoop honderd lieve wensen
Betaal ze met je lach
Vul een prentenboek
vol herinneringen
aan deze mooie dag

Schater en schitter
Zon en zing
Vang elke dag aan
met de goesting
van een nieuw begin

Lach en leer
Krijg en blijf geven

Elke dag is de eerste
van de rest van je leven

Zelf een communie of lentefeest in aantocht?

Viert jouw zoon of dochter binnenkort zelf een communie of lentefeest? Ook als organisator van de grote dag kun je origineel uit de hoek te komen. Personaliseer jullie originele uitnodigingen en bedankkaartjes, kies de mooiste tafeldecoratie uit of ga nog een stapje verder en ontwerp je eigen communie- of lentefeeststickers!

Verras met de leukste communiebedankjes!

Na afloop van je communie- of lentefeest wil je uiteraard vrienden en familie bedanken! Bedanken voor hun steun, hun komst, hun hulp en voor die leuke cadeautjes die je van hen kreeg! Geef hen daarom een origineel communiebedankje mee. Een leuke herinnering aan die bijzondere dag! Kies uit kubusdoosjes of snoepzakjes die je kan vullen met iets lekkers, of ga je liever voor een origineel zeepje? Ook hippe mini zeeppompjes kan je personaliseren met een originele sticker. Alles kan in dezelfde stijl als je communiekaarten! Leuk toch?

Op zoek naar wensen voor vormsel of lentefeest?

Wil je een wenskaartje schrijven voor iemand die zijn plechtige communie of lentefeest viert? Hier vind je onze tips!

Gilles Michiels
Gilles Michiels

Als jonge cultuurjournalist mag ik schrijven over dingen die het leven de moeite waard maken. Een boek lezen, een theaterstuk kijken, een filmpje meepikken: het zijn kleine feestjes die niet alleen mijn pen in beweging brengen, maar ook zuurstof geven aan mijn dag. Een communie en een lentefeest zijn net zulke Happy Moments. Dankzij de kaartjes van Tadaaz krijgen mensen de kans om ze met iedereen te delen. Door voor deze blog te schrijven, mag ik nu dus zuurstof geven aan de grote feesten in het leven!

Artikelen: 14

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *