Maak zelf het perfecte cadeau voor meter en peter

Een persoonlijk cadeau voor meter en peter

Op het communie of lentefeest zijn meter en peter, net als oma en opa de VIP’s van het feest! Zij hebben niet alleen een bijzondere rol op deze mooie dag, maar hun band met het feestbeest is ook heel bijzonder. Daarom is een heel persoonlijk cadeau voor meter en peter iets wat je zeker op het to do lijstje moet zetten!

Welke cadeau  voor meter en peter?

Een perfect cadeau voor meter en peter kiezen is geen makkelijke keuze. Als het motief van je kaartjes terugkomt in de bedankjes en meter en peter geschenkjes vormt dat uiteraard een supermooi geheel! Een gepersonaliseerd cadeau maken is heel eenvoudig in de online editor. Maar het resultaat is prachtig!

 

Een koffiemok met foto voor de coolste peter

Heb je een echte koffielover in de familie? Dan is een gepersonaliseerde koffiemok een perfect geschenkje! Je kan kiezen voor een mok met foto of een gepersonaliseerde koffiemok met eigen tekst. Maak online je meesterwerkje en verras meter of peter met een superleuk en heel bruikbaar geschenk! Ze zullen dit cadeau ongetwijfeld dagelijks gebruiken!

Heerlijke fles natuurwijn

Zowel als cadeau voor meter en peter is een fles heerlijke natuurwijn een fantastisch idee! Kies uit witte of rode natuurwijn van top kwaliteit en personaliseer het etiket als originele touch! Cheers!

Heerlijke koekjes in een gepersonaliseerde koekjestrommel

Een metalen koekjestrommel met een leuke foto of tekst bovenaan is een ander leuk ideetje voor meter of peter. Je kan samen aan de slag gaan om de lekkerste koekjes of wafeltjes te bakken en de doos zo zelf opvullen.

Andere ideetjes voor de opvulling van deze leuke blikken doos met foto zijn:

  • Een heerlijk thee assortiment
  • Een setje verzorgingsproducten voor de badkamer
  • Enkele leuke foto’s in een kleurrijk kadertje

Een dienblad met foto voor de liefste meter

Bij elk feestje of etentje heb je een leuk dienblad nodig. Als je dit geschenkje personaliseert voor de liefste meter of stoerste peter, zal het dienblad dus bij elk Happy Moment tevoorschijn komen! Wat een prachtige herinnering aan een superleuke dag!

 

Origineel zalig ruikend badzout

Een welness cadeautje voor de meter is sowieso een schot in de roos! Deze prachtige glazen pot gevuld met badzout (verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren) is een zalig cadeau! Personaliseer het houten deksel en je hebt een mega origineel cadeau!

cadeau voor meter en peter

Onderzetters voor glazen die van elk aperitief een feestje maken

Elke gelegenheid is goed voor een klein feestje. Het hoeft geen verjaardag of Kerstmis te zijn om het even gezellig te maken voor een lekker apero momentje! Meter en peter zullen dan ook heel blij zijn om een set gepersonaliseerde onderzetters te krijgen als bedankje op het communiefeest of lentefeest! Elke onderzetter kan je anders opmaken, met een stralende foto  of met een speelse tekst.

Je leukste foto op het cadeau voor meter en peter

Je kan kiezen voor een koffiemok, dienblad, set onderzetters of blikken doos met fotoveld om er een leuke foto aan toe te voegen.  Maar op elk ontwerp van Tadaaz kan je nu ook een fotoveld extra toevoegen in de editor. Persoonlijke cadeaus maken is nog nooit zo makkelijk geweest!

Zo geef je een supermooie herinnering aan deze leuke dag, die tegelijk ook heel nuttig is! Meter en peter zullen in de wolken zijn met zo’n persoonlijk foto bedankje!

 

cadeau voor meter en peter

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *