Het mooiste aandenken aan je lentefeest

Het lentefeest is een aaneenschakeling van fijne momenten. Om deze gelegenheid te vereeuwigen of te delen met anderen, zijn gelegenheidsfoto’s een must. Nog op zoek naar enkele originele – en vooral haalbare – ideetjes om je aandenken aan je lentefeest net dat tikkeltje specialer te maken? Dan komen onderstaande tips gegarandeerd van pas!

Fleurige kiekjes als aandenken

Uiteraard is je kind hét aandachtspunt van het lentefeest. Om deze mooie dag voor altijd te herinneren is een fotohoek de perfecte oplossing. Een gezellig plekje, versierd naar de stijl van je lentefeest zorgt vaak voor mooie en memorabele foto’s! Een klassieke maar toch wel fleurige en speelse hoek is snel opgesteld door enkele oude kaders op te hangen (desnoods met een extra likje verf). Om de foto een hoger ‘prinsessengehalte’ te geven, kunnen de kaders afgewerkt worden met enkele fleurige bloemen. Leuke foto’s gegarandeerd!

b3d54020ed31ef0f4350f538bad781dd

 

Om je kind samen met de neefjes en nichtjes volledig in de kijker te zetten op het lentefeest, is een setting op kindermaat ideaal om spontane foto’s te maken. Wanneer je fotohoek omgetoverd wordt tot een feeërieke tipi, zullen de kinderen ernaar uitkijken om hierin te gaan zitten. Ook hier kan een mooie bloem er opnieuw voor gaan zorgen dat het geheel net iets meer sprookjesachtig wordt. Wanneer de tipi nog eens ingekleed wordt met zachte kussens en dekentjes, kan het poseren beginnen. Indien de verleiding voor de volwassenen te groot wordt, kunnen ook zij altijd het indiaantje in zich loslaten voor het maken van een onvergetelijke foto!

 

b762da8b2d48d7671d4b2a3503fbcfc5

Leuke foto’s op een origineel bedankje

Indien je al enkele foto’s vooraf genomen had, is het ook mogelijk om een origineel aandenken of bedankje te maken. Een tof doosje of hippe sticker met eigen foto’s als herinnering? Of toch liever een fleurig blikje als bedankje? Onze producten bestaan in verschillende stijlen, kleuren en vormen en worden extra bijzonder als je ze nog eens gaat personaliseren.

Bloemenletters, leuk aandenken voor je kind

Naast het gebruiken van vele foto’s is het ook altijd leuk dat je kind een eigen, gepersonaliseerd aandenken krijgt na het lentefeest. Een ‘gadget’ die uitgehangen kan worden in de slaapkamer blijft herinneren aan die mooie dag. Ook dit hoeft niet moeilijk te zijn! Een ‘gepimpte’ eerste letter van de naam van je kind is iets heel persoonlijk en leuk. Een stevig stuk papier of karton versierd met mooie linten of kleurige wol geven al snel een fleurig effect. Opnieuw kan met bloemen gewerkt worden als ‘finishing touch’. Maar aangezien de herinnering best wel nog even mooi blijft, worden kunstbloemen (of papieren, zelfgemaakte bloemen) aangeraden.

 

931cd3b38b5bc1433666bcf64812aadf

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *