Paaseieren versieren: 5 leuke knutselideeën

De paasklokken maken zich stilaan klaar om je tuin weer te overspoelen met paaseitjes! Nog even wachten en je kinderen kunnen hun paasmandje naar hartenlust vullen met chocolade … Wil je samen met hen op een creatieve manier aftellen tot het zover is? Haal alvast enkele doosjes eieren in huis, want dit is hét moment bij uitstek om samen paaseieren te versieren. Op zoek naar inspiratie? Wij zochten voor jou de leukste knutselideeën uit!

 

1.     Paaseieren versieren met plakband

paaseieren versieren

 

Bron: baby.be

Heb je geen zin om straks verf van de tafel te moeten verwijderen? Met washi-tape, kleurrijke plakband van rijstpapier, versieren je kinderen de mooiste paaseieren zonder een spatje verf!

2.     Paaseieren van Fabergé

Paaseieren

Bron: vrouwblog.nl

Zijn je kinderen oud genoeg voor het fijnere versierwerk? Laat ze dan een keertje aan de slag gaan met opplakdiamantjes. Of hoe je je dan toch plots een Fabergé-eitje (of tien) in je woonkamer kunt veroorloven …

3.     Een familie van paaseieren

 

de leukste paaseieren

Bron: zininmeer.be

Met fotootjes van je gezin knutselen je kinderen in een handomdraai een heuse paaseierenfamilie bij elkaar. Leuk om te gebruiken als naamkaartjes aan de paasontbijttafel! Lijm er eventueel papieren voetjes en handjes aan vast voor een grappige toets.

 

4.     Paasei? Paasbij!

paasbij

Bron: ozowiezo.nl

Schattiger dan dit wordt het niet! Prik twee gaatjes in een rauw ei en blaas het ei leeg. Gebruik een lange, dunne naald om een draad door het bijtje in spe te rijgen. Nu hoeven je kinderen het bijtje alleen nog maar zwart en geel te schilderen, er een gezichtje op te tekenen en er papieren vleugeltjes op te kleven.

5.     Paaseieren versieren met suiker

versierde paaseieren

Bron: mamabende.nl

Zien ze er niet magisch uit? Deze paaseieren kunnen je kinderen makkelijk zelf maken met verf, lijm en suiker. Eerst schilderen ze de eieren. Zodra de verf droog is, geven ze het ei een laagje lijm. Daarna rollen ze het ei in de suiker. Zo eenvoudig is het!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *