Een toffe uitnodiging voor je communie- of lentefeest

Kijkt je oogappel vol verwachting uit naar zijn of haar communie- of lentefeest? Nogal wiedes, want nog enkele weken en het is zover! Als je nog niet hebt nagedacht over de uitnodigingen voor de grote dag, dan is nu het moment bij uitstek om ze tot in de puntjes in orde te maken. Leuk om te weten: bij Tadaaz kun je je uitnodigingen online bestellen én een persoonlijke toets geven. Ben je je uitnodigingen vergeten? Door de snelle levering die Tadaaz je garandeert kun je toch nog iedereen uitnodigen met piekfijn afgewerkte uitnodigingen! Benieuwd naar de trendy communie-uitnodigingen die we in 2016 voor je feestvarken in petto hebben? Ontdek snel een greep uit ons aanbod!

Een communie-uitnodiging om van te snoepen

uitnodiging communie

Dit jaar zijn zoete pasteltinten helemaal hot! Ga jij voor een lichtroze uitnodiging met witte bolletjes of kies je voor een muntgroene uitnodiging met gouden opdruk? Zowel jongens als meisjes weten een uitnodiging in pastel best te smaken!

Blauw voor stoere boys… en girls

stoere uitnodiging

Zijn zoete kleurtjes toch niet zo aan jouw zoon of dochter besteed? Uitnodigingen met blauw jeanspatroon zijn dit jaar bijzonder in trek bij communicanten die graag een stoer statement willen maken.

Uitnodigingen met sterallures

 

stralende uitnodigingJe kind staat binnenkort de hele dag in de schijnwerpers, en dus zijn uitnodigingen met een vip-thema zeker op hun plaats! Wat dacht je bijvoorbeeld van uitnodigingen in de vorm van een filmklapper of een krijtbord? Bijzonder populair dit jaar zijn uitnodigingen in de vorm van een magazine met een stralende communicant – jouw zoon of dochter – op de cover.

Uitnodigingen met een originele vorm

creatieve uitnodiging

Ben je op zoek naar een uitnodiging die er écht bovenuit steekt en mooi presenteert? Aarzel niet en ga voor een originele vorm, zoals een voetbalticket, een ikaartje in de vorm van een smartphone, een uitnodiging die je moet uitklappen, strikje…

Uitnodigingen met foto

Een fotokaart als uitnodiging voor een communie- of lentefeest is al jarenlang een klassieker, en ook in 2016 vallen ze weer goed in de smaak. Heb je nog geen geschikte foto in huis? Lees dan zeker onze handige tips om een originele foto van je communicant te maken!

 

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *