Onze klanten over hun communie bedankjes

Magneetjes en snoepzakjes voor de communie van Liv

Magneetjes en snoepzakjes voor communie

Voor de communie van Liv werd er gekozen voor magneetjes en snoepzakjes met foto. De foto’s werden genomen aan zee, Middelkerke strand en Middelkerke stadspark.

De oma en opa van Liv zijn twee jaar geleden naar zee verhuisd. Daardoor kwam het idee om de foto’s ook daar te nemen. Gemakkelijk toch? Kledij aan zee gekocht, schoenen aan zee gekocht, dus alles mocht bij de grootouders blijven tot er een perfecte dag (de zon moest schijnen) was om richting Middelkerke te rijden. Liv keek er alvast naar uit. En het thema: gewoon gelukkig zijn 😍

De foto’s werden genomen door mijn beste vriendin, An Vackier, de kindjes zijn dol op tant’An! Ook de mannen gingen mee en we maakten er ondertussen een volledig dagje van. De mannen met de oudste kinderen op het terras en de dames op stap om prachtige foto’s te nemen. En… Liv had er zin in 😄

Ondertussen is haar dagje al gepasseerd. Deze was op 29 april en feestvieren deden we op 30 april in zaal Hof ter Velden in Baasrode. En wat hadden ze geluk want het waren twee prachtige dagen. De genodigden zijn enkel de belangrijkste personen in haar leven: de nichtjes , tantes en nonkels, grootouders waar ze dol op is.

De bedankjes, de foto’s, cadeautjes voor meter en peter, werden allemaal samen gekozen. Vooral de zus van Liv koos mee.  Zij is 14, volop in de puberjaren.. het was moeilijk om toch de aandacht te verdelen en door haar hierbij te betrekken is alles heel vlot gegaan.

Bedankjes voor de kinderen waren de welbekende snoepzakjes en voor de volwassenen kozen ze voor de magneten met foto.  Voor meter en peter werden er koekendozen gemaakt.

Als laatste enkele kiekjes van het feest. Bewijs dat Liv een schitterende eerste communie had.

De superleuke bedankkaartjes, placemats en servetringen van Yun

Bedankkaartjes met foto

Yun heeft afgelopen zondag zijn communie gedaan, hij is de jongste van 3 adoptiekinderen en komt net als zijn broer en zus uit China. Yun heeft albinisme en draagt daarom altijd een zelfkleurende bril en meestal een pet of hoed. Het was dan ook een hele uitdaging om leuke buitenfoto’s te kunnen maken maar het eindresultaat is heel mooi geworden.

Ze hebben erg veel leuke reacties gekregen op de bedankkaart, maar ook de leuke placemats en servetringen vielen heel erg in de smaak.

Enkele sfeerfoto’s van hun feest op 7 mei…

De originele kaart voor het feest van Billie

klanten over hun communiekaartjes en bedankjes: een vlaggenslinger

De vlaggenlijn is de uitnodiging voor het feestje van Billie, zowel voor de familie (zo’n 16 gasten) als voor haar vriendjes (zo’n 8 kindjes). Op de achterzijde van de vlagjes staat vermeld waar het feestje doorgaat en wanneer de gasten aanwezig dienen te zijn.

Een verjaardagspakket van onze favoriete kledijwinkel  inspireerde ons voor de foto en de kleuren. Het verjaardagspakket bevatte maskers waarmee Billie graag poseerde.

De foto’s werden thuis zelf gemaakt. Het thema is ‘rare wezentjes’. We hebben ballonnen, stickers, servetten en maskers die horen bij dit thema in de bijhorende kleuren.

De zomerse bedankkaart van Kyan

communie bedankkaartje

Voor de bedankkaartjes van Kyan werd de foto genomen in de duinen van Wenduine. Het zijn eigen foto’s die niet rond een bepaald thema gemaakt werden, maar dus wel allemaal met de zee als decor.

We kozen dit kaartje omdat die het ‘coolste’ was. Kyan heeft zijn kledij zelf mogen kiezen en ook de foto’s.

De feest was in een zaaltje niet ver van ons thuis, we hebben een frietkraam laten komen omdat er 50 aanwezigen waren was dit een heel goeie keuze.  Het was een super dag!!

Fotokaart en snoepzakjes met paarden voor communiefeest van Hailey

leuk communiekaartje met een paard

De foto’s voor het kaartje en snoepzakje zijn genomen in het Hallerbos en op een boerderij bij kennissen in Lot met het paard LOGAN.  De foto’s zijn genomen door haar tante met een passie voor fotografie. Het idee kwam eigenlijk van haar om foto’s te maken met een paard. Hailey was er direct enthousiast over. Haar communiekleedje heeft ze zelf mogen kiezen.

Zij vonden deze kaartjes superleuk en heel mooi. Zeker omdat je kunt pronken met twee foto’s. De snoepzakjes heeft ze zelf gekozen. Haar communie is op 25 mei 2017 en ze vieren met een barbecue. Voor de kindjes is er een springkasteel, schminkster en het communiekantje mag ook op een pinata slaan vol met lekkere snoepjes. Er komen zo een 40 volwassenen en 12 kindjes. Plezier verzekerd, dus. Nu nog hopen op mooi weer.

Vrolijke bladwijzer kaartjes voor Sebbe

leuk bedankje voor een communie in de vorm van een bladwijzer

Sebbe’s communiefeest vond reeds plaats op 13 mei, het was een prachtige dag voor Sebbe. Zijn feest ging thuis door, samen met alle familieleden (oma’s, opa’s, tantes, nonkels,neefjes en nichtjes)

De foto is in onze eigen living genomen door mama zelf (eerste foto die ik nam was uiteindelijk ook de foto  die wij voor het kaartje gebruikten). De foto toont Sebbe’s spontaniteit zonder al te stijf over te komen. Hij is fan van strikjes dus het werd al snel duidelijk dat zijn “strikje” centraal moest staan op de foto. Sebbe had geen speciale eisen voor zijn communieoutfit (mama heeft zich dus volledig laten gaan) zolang hij maar een strikje had.

Het ganse thema van het gekozen kaartje hebben ze ook doorgetrokken bij de aankleding van onze feesttafel, placemats, servettenringen, feestslingers, bedankkaartjes en snoepwikkels werden in éénzelfde thema besteld. Iedereen was er echt zo positief over. Nogmaals willen wij jullie bedanken voor de superservice! Wij zijn fan (en met nog twee toekomstige communicanten weten wij direct waar onze kaartjes en accessoires te bestellen 😊)

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *