Een happy moment vieren? Met je eigen postzegel natuurlijk!

shutterstock_48479092

 

Voor je huwelijk kom je natuurlijk graag origineel uit de hoek. Je denkt dan misschien spontaan aan een opvallend bruidsboeket, een verrassende locatie of een spectaculaire party. Maar wist je dat het ook veel makkelijker (en goedkoper) kan?

Met een uitnodiging die meteen een glimlach op het gezicht van je familie en vrienden tovert, bijvoorbeeld. Of met een bedankkaartje als souvenir van jullie fantastische trouwfeest. Maar je kan ook gewoon je collega’s op kantoor lekker jaloers maken en laten meegenieten van je huwelijksreis.

•3template_h_1_hi

 

Met MyStamp van bpost geef je al jouw kaartjes een unieke en heel persoonlijke toets. Met een leuke postzegel die gemaakt is van je lievelingsfoto. Hoe werkt het? Heel simpel!

  • Surf naar MyStamp en upload je favoriete foto vanop je computer of uit een van je albums op Facebook of Picasa.
  • Je kan je foto roteren, in- en uitzoomen en er zelfs een leuk tekstje bijvoegen.
  • Ga voor een horizontale of verticale zegel naargelang je foto, en kies de waarde van je zegel.
  • Gewoon nog even beveiligd betalen… en klaar! 

We hebben trouwens goed nieuws voor je, want als trouwe Tadaaz-fan krijg je nog tot eind juni 5% korting op je eerste MyStamp-bestelling. Daarvoor hoef je alleen maar de promocode “tadaaz2017” in te vullen in je winkelmandje. Vergeet zeker niet op “Toepassen” te klikken om je code te activeren.

Natuurlijk zijn er nog veel meer gelegenheden die je extra in de verf kan zetten met een persoonlijke zegel. Denk maar aan geboortekaartjes, communiekaartjes, kerst- en nieuwjaarswensen… Laat je fantasie en creativiteit dus maar de vrije loop!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *