Welke tekst op je uitnodiging voor je verjaardag?

Je verjaardag komt eraan en dat betekent feest! Je weet welke activiteit je wilt organiseren, welke taart jullie zullen eten en wie je erbij wilt hebben, maar hoe begin je nu aan die uitnodigingen? Wij zorgen ervoor dat je met onze tips de perfecte tekst op je uitnodiging hebt voor jouw verjaardagsfeest.

!! Volgende basic info mag zeker niet ontbreken op je uitnodiging:
Waar gaat het feest door?
Op welke datum en hoe laat worden de gasten verwacht?
Heeft de jarige een cadeautip?
Geef aan wanneer je graag een seintje zou ontvangen over de aan- of afwezigheid van je gasten.

tekst voor je uitnodiging

De kleinsten vieren spelenderwijs

Nodig de beste vriendjes van je benjamin op een speelse manier uit om te komen spelen of een pannenkoek te eten. De toffe uitnodigingen staan vol vlaggen en ballonnen in de leukste kleurtjes met op sommige kaarten zelfs details in goudfolie!

Het kan nuttig zijn om een einduur te vermelden op de uitnodiging, zodat de ouders van de genodigden weten wanneer ze hun kapoen weer kunnen komen ophalen.

Deze tekstjes kunnen alvast inspiratie bieden:

 • Op 30 mei word ik 4 jaar. Ik hou een speelfeestje bij mij thuis van 14u tot 18u. Trek je leukste verkleedkledij aan en kom smullen van allerlei lekkere gebakjes :-). Kom je ook?
 • Weet je al dat ik m’n verjaardag vier? Dat wordt een verjaardagsfeestje, vol plezier. Kom jij ook bij mij langs, om het te vieren? Dan gaan we met z’n allen de kamer versieren!
 • VIP PASS voor de verjaardag van Sander. Op 18 september word ik 8 jaar! Kom je ook naar mijn verjaardagsfeestje?
 • Party! ’t Is om te gieren want ik heb weer wat te vieren. Op 6 maart word ik 9 jaar. Ik hou een make-up feestje bij mij thuis van 14u tot 18u. Kom je ook? Lieve groetjes, Emma
 • Vandaag mag je spelen, rennen en snoepen! Vandaag mag je héél hard zingen en roepen. Vandaag amuseren we ons met elkaar, omdat ik vandaag voor de vijfde keer verjaar!
tekst voor je uitnodiging
tekst voor je uitnodiging
tekst voor je uitnodiging
tekst voor je uitnodiging

Voor tieners mag het wat stoerder zijn

Tieners weten wat ze willen, dus kan het leuk zijn om samen over na te denken over het soort feestje dat ze voor ogen hebben. Of je kan natuurlijk ook een verrassingsfeest organiseren in het favoriete thema van je zoon of dochter! Samen de uitnodigingen maken zorgt ervoor dat zowel de ouders als jullie zoon of dochter goed weten wat er wanneer en waar gepland zal worden.  De uitnodigingen mogen al wat eigentijdser zijn, en dat kan soms wat denkwerk vragen na al die jaren van kinderfeestjes. Bij Tadaaz vind je verschillende hippe ontwerpen  zoals onze vintage cinematickets, een vouwbare watermeloen of kan je jouw jarige superster op een magazinecover laten schitteren. De uitnodigingen met foto zijn heel erg populair bij deze leeftijdscategorie.

Ook het vermelden van een cadeautip ligt hier al wat gevoeliger, nu er vaker een enveloppe gevraagd wordt. We helpen je graag met enkele voorbeelden, zodat dit helemaal vlot verloopt.

YO ! Let’s party with Arno!

Ik ben jarig en geef een feestje

25 februari 2020 vanaf 19u tot …

Twin party

18 jaar geleden kwamen wij samen op de wereld !

Dit gaan we vieren met een superleuk feestje bij ons thuis

20u Dresscode : Diamonds are a girl’s best friend

Nu enkel nog je beste moves bovenhalen en het feest kan beginnen!

Tot dan? Hannah en Lisa

Let’s party

Verrassingsfeestje voor Aaron:

Zaterdag 25.03

In café “het Plezier”

Rolweg 28  8400 Oostende

Om 20u stipt, zodat iedereen op post is voor het verrassingseffect!

DON’T SPOIL THE SURPRISE!

tekst voor je uitnodiging
tekst voor je uitnodiging

20 something, dirty 30, fabulous 40

Waar de vorige feestjes nog vaak samen met je ouders en hun sponsoring georganiseerd werden, kan je nu helemaal je eigen ding doen! Luid dit nieuwe tijdperk in en vier samen met je vrienden tot in de vroege uurtjes of organiseer een volwassen diner waar je jouw (pas verworven of reeds geperfectioneerde) kookkunsten bovenhaalt. Een feest is altijd leuk, of je nu al de tweede keer je 29e verjaardag viert of ’18 jaar met 22 jaar ervaring’ bent. Maak je vrienden warm om samen dit nieuwe avontuur te vieren met één van onze tekstjes:

Griet wordt 30

Ik nodig je graag uit voor een spetterende avond vol hapjes, drankjes, muziek en gekke danspasjes.

Geef je een seintje vóór 20 mei op 0486 20 58 40?

Welkom in ’t Botteltje

Steenstraat 25 te Breda

Tot dan!

Griet

40 & fabulous

Hierbij nodig ik je graag uit om samen mijn 40ste verjaardag te vieren. Jullie zijn van harte welkom bij ons thuis voor een heerlijke barbecue.

Wanneer? Zaterdag 15 juni

Waar?  Torenstraat 89 te Lommel

Hoe laat? 15 uur

Graag een seintje vooraf

Gouden leeftijden verdienen schitterende uitnodigingen

Een halve eeuw jong en je ziet een feestje nog altijd even goed zitten als de voorbije jaren! Of je nu 3 maal 20, 3 maal 30 wordt of de laatste keer twee cijfers zult zien, geen feest is te groot voor jou. Nodig iedereen die je lief hebt uit met één van onze stijlvolle kaarten en maak er samen een onvergetelijk moment van. Inspiratie voor de tekst op je uitnodiging kun je hier alvast vinden:

 • Ik moet de waarheid onder ogen zien… Ik heb de 75 jaar bereikt! Dus kan ik deze kans maar beter gebruiken om er een extra leuk feest van te maken! Daarom zijn jullie uitgenodigd om erbij te zijn. Vanaf 17 uur zijn jullie van harte welkom bij ons thuis. Tot dan! Recept voor het feest:
  • Een grote pan honger
  • Een grote scheut dorst
  • 250 gram danspasjes
  • 2 eetlepels plezier
  • Een snufje humor
  • Een hoop goede zin!
 • Naarmate men ouder wordt, lijkt het of de jaren steeds sneller gaan. Soms zou je willen dat de tijd stil blijft staan. Ik kan het zelf echt niet bevatten, maar het is toch waar: 15 juli word ik 80 jaar.
tekst voor je uitnodiging
tekst voor je uitnodiging

Eeuw(ig) leven

Deze mijlpaal komt helaas veel uitzonderlijker voor dan bovengenoemde leeftijden, maar eens je de 100 kan aantikken, moet dit met de nodige toeters en bellen gevierd worden. Vintage is hipper dan ooit, 100 jaar vraagt om een knalfeest! Jouw leeftijd is er eentje om terecht trots op te zijn, dus laat iedereen weten dat je nog steeds ‘alive and kicking’ bent door samen te komen op jouw verjaardag. Onze tekstjes kunnen inspiratie bieden:

 • Jullie zijn van harte welkom om samen mijn 100 jaar levenswijsheid te komen vieren met een heerlijk stukje taart. Ik hef graag het glas met jullie op 6 juni vanaf 15 uur.
 • Ik word 100 jaar en zou dit graag met jou vieren. Je bent welkom op 18 mei in restaurant Pomperlut in de Minderbroedersstraat 26 in Brugge.
  Graag een seintje als je erbij zult zijn op het nummer 0475/12 65 98.

Elk verjaardagsfeest verdient een gepaste uitnodiging om deze memorabele dag aan te kondigen. Haal bij ons je inspiratie voor de tekst voor jouw uitnodiging!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

4 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *