Onze klanten over hun communiekaartjes

Wij vertellen graag het verhaal achter de communiekaartjes die besteld worden bij Tadaaz. Of het nu een eerste communie of plechtige communie is of een lentefeest, achter elk kaartje zit een verhaal.

Wij lieten alvast 6 feestbeesten of hun ouders aan het woord over hun kaartje en de grote dag die zij plannen.

communie kaart van de week w13 - maite

De vrolijke confettikaart van Maite

Op 6 mei doet Maite haar plechtige communie en dan wordt het groot feest! De themakleuren van van het feest zijn blauw, zilver en wit en die vind je terug in zowel de aankleding van het feest, de kledij van Maite en het kaartje.

Bij het zien van  het kaartje met blauwe en zilveren bolletjes, leek het een leuk idee om een foto te maken die hierbij past. Door met zilveren glitters te blazen, krijgt de zilveren confetti op de kaart een extra leuk effect. Maite poseerde in de eigen living die voor de gelegenheid omgetoverd werd tot een fotostudio. Gevolg is wel dat haar mama nu nog altijd zilveren confetti terugvindt in huis J

Maite heeft voor haar plechtige communie uiteraard zelf mogen helpen kiezen. Haar communie outfit heeft ze zelf samengesteld en het idee van de zilveren confetti blazen kwam ook van haar. Een feestelijke dame die klaar is voor een topfeestje! Zoveel is duidelijk.

communiekaart van de week w13 - Alix

Het smartphone uitnodiging van Alix

Alix is een typische tiener die graag met haar smartphone  bezig is. De keuze voor het smartphonekaartje als uitnodiging voor haar feest van de vrijzinnige jeugd was dan ook snel gemaakt.

Op een smartphone past een selfie, vandaar het idee voor de selfie-attributen. De foto’s werden genomen in de eigen hobby-studio bij hen thuis. De vrolijke Alix vond het duidelijk erg leuk om te poseren voor haar uitnodigingen!

Het feest gaat door op 7 mei in een zaaltje. Het wordt een echt tienerfeest met een food-truck met frietjes en churros als dessert. De 40 gasten zullen vast een leuke middag beleven en ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen heeft Alix allerlei leuke activiteiten in petto!

communiekaart van de week w13 - Jesse

De originele fotokaart van Jesse

Een communiekaartje met foto en een originele lay-out, daar was de mama van Jesse naar op zoek toen ze het Tadaaz kaartje vond. De foto op de voorzijde van de kaart hebben ze thuis zelf genomen. Een wit laken over de kleerkast vormde het decor voor de foto. Op de foto zie je nog geen echte details van de outfit die Jesse zal dragen op de grote dag, hij is zich dan ook nog ‘aan het klaarmaken’.

De echte fotoshoot voor de communiekaartjes  is op een zonnige dag in de paasvakantie gepland. Die zal buiten plaatsvinden, bij de oldtimer van zijn oma en opa. Ook dat worden dus heel leuke kaartjes!

 

Het feest op 4 juni is gepland in ‘pépé’s garage’. Er komen 45 personen en er kan gesmuld worden van een heerlijke barbecue.

Voor de kinderen maken ze zelf volksspelen en uiteraard is er springplezier voorzien op een springkasteel. Het wordt vast een dolle middag!

communiekaart van de week w13 - Jelle & Robbe

Het eco communiekaartje van Jelle en Robbe

De tweelingbroers Jelle en Robbe vieren binnenkort samen hun eerste communie en willen vrienden en familie daar graag voor uitnodigen. Mama Charlyn koos voor dit kaartje omdat het haar meteen aansprak en perfect paste bij de foto die haar zus van de jongens had gemaakt.

Het is een leuke speelse foto met een toffe twist geworden, die helemaal de broers typeert. De keuze van het kaartje werd door mama gemaakt, dat leek de eenvoudigste manier om een vlot  een keuze te maken.

Het feest draait niet echt rond een bepaald thema, maar zal net zoals de foto speels en vrolijk zijn. Het is voor hen een ideale gelegenheid om vrienden en familie nog eens samen te brengen voor een leuke middag. Alvast veel plezier op 30 april!

communiekaart van de week w13 - Bente

Communie uitnodiging met foto van Bente

Voor de uitnodiging van Bente haar eerste communie kozen werd er gekozen voor een fotokaart  met afgeronde hoekjes. De foto heeft Bente samen met haar mama gekozen uit een fotoreeks van een herfstwandeling aan zee op een mooie dag. Het werd een leuke speelse foto van de speelse Bente die supermooi past op dit kaartje!

Het feest op 7 mei wordt een echt kinderfeest met vrienden en familie bij hen thuis. Spel en amusement zullen primeren, zeker omdat er ook een springkasteel zal staan war iedereen zich op kan uitleven. Wij duimen alvast mee voor een stralend mooie zon die dag!

communiekaart van de week w13 - sterre & baukje

Originele communie uitnodiging voor Sterre en Baukje

Sterre en Baukje zijn een tweeling die samen hun eerste communie vieren, dubbel feest dus! De uitnodiging sturen ze uiteraard ook samen naar vrienden en familie. Mama Ann wou graag een leuke foto op het kaartje, maar wou nog geen details over hun communiekledij prijsgeven.

Deze foto van de fotograaf was de perfecte oplossing! De foto werd eigenlijk in de winter in de fotostudio genomen en diende als publiciteit op de website van de fotograaf. Het thema was ‘Winterwonderland’. Maar ook in de lente is dit een prachtig bruikbare foto en hij past perfect op het kaartje!

De meisjes hebben het kaartje zelf uiteraard gezien en vonden het resultaat ook leuk voor de bestelling geplaatst werd. De stijl van het kaartje, de sobere kleuren en de letterslinger vooraan op het kaartje vonden ze een leuke combinatie.

Het feest op 7 mei wordt een heel fijne dag. ’s Middags vieren ze met familie en ’s avonds komen er nog wat vrienden langs. Uiteraard, zoals het hoort op een eerste communie, zijn er heel wat kinderen uitgenodigd op het feest. Het wordt dus zeker een vrolijke dag!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *