6 stappen voor een echte ‘girlsparty’!

Is je dochter binnenkort jarig en houdt ze ervan om zich lekker op te tutten? Dan is dit het ideale moment om een heuse beautyparty te organiseren voor je dochter en haar vriendinnen!

Vandaag geven we jou 6 tips waarmee je een geslaagde girlsparty samenstelt! 

 

fashionista

1. Maskertje aanbrengen 

Om de huid van de kindjes voor te bereiden op de beautymiddag en ze nog eventjes tot rust te laten komen, kan je beginnen met het aanbrengen van een maskertje. Zie je het al voor je, alle meisjes op een rij met een wit gezicht en 2 komkommers op hun ogen. Dat zal vast grappige foto’s opleveren!

Zo’n maskertje kan je kant-en-klaar kopen, maar je kan het ook helemaal zelf maken, samen met de meisjes natuurlijk. Kleine tip: voeg 1 avocado, 1 banaan en 4 eetlepels yoghurt bij elkaar, mix alles en je hebt het perfecte maskertje gemaakt in 1,2,3! 

 

maskertje

2. Schminken

Daarna kan het optutten écht beginnen! Neem de make-up die je zelf niet echt meer gebruikt of ga naar een drogisterij en koop daar wat goedkope make-up en laat de meisjes lekker hun ding doen! Ze kunnen zichzelf zo mooi maken als ze zelf willen. Voorzie nog wat leuke (meisjesachtige) hapjes tussendoor en iedereen is blij! 

 

roze cupcakes

3. Nagels lakken

Eenmaal dat het gezicht klaar is en de make-up erop zitten, moeten natuurlijk ook de nagels in orde gebracht worden. Haal wat felle kleurtjes nagellak en wat leuke accessoires zoals diamantjes voor op de nagels en de girls kunnen zich weer volledig laten gaan! 

 

nagellak

4. Mama’s verkleedkoffer

Selecteer wat jurkjes, sjaals, hoeden en schoenen met hakjes die je binnenkort toch weg zou geven en hang ze op een kledingrekje, net als bij een echte modeshow. Wellicht hebben je vriendinnen ook enkele leuke stuks voor de collectie? Of je kan een paar leuke stuks op de kop tikken op de rommelmarkt?Laat de kleine fotomodellen hun outfit samenstellen en elkaar kledingadvies geven. Je zal versteld staan van hun smaak en creativiteit!

 

5. Fotoshoot

Ten slotte moet je natuurlijk ook vastleggen hoe mooi de meisjes eruit zien met hun make-up en kledij. Organiseer daarom ook een heuse fotoshoot!  Leg een lang rode doek in je woonkamer of tuin en laat de meisjes zich van hun beste kant zien. Als je ook nog heuse catwalk voorziet, wordt het plaatje nog completer. Mooie foto’s verzekerd! 

 

6. Een herinnering aan het feestje

Wil je nog een originele herinnering voorzien aan het topfeestje van je dochter? Dan zijn dit twee leuke ideetjes: 
 snoepzakje prinsesmagneet prinses

Je dochter en haar vriendinnen zijn helemaal opgetut en zien er supermooi uit, dus mogen ze zich ook de prinsesjes van de dag noemen! Zorg voor een leuke herinnering aan het supertoffe feestje en geef hen deze magneet of snoepzakje. Zo kunnen ze altijd op een leuke manier terugdenken aan deze dag. 

 

Is jullie dochter een echte ‘beautygirl’ of houdt ze meer van andere dingen? Laat het weten in de reacties! 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *