Kindje op komst? Het perfecte geboortekaartje voor jullie tweede!

Binnenkort mag de hele wereld kennismaken met jullie tweede kind! Het feit dat mama en papa de aandacht plots moeten verdelen, is voor je oudste niet altijd even makkelijk om te verwerken. Je kind goed voorbereiden is dus de boodschap. Het risico dat grote broer of grote zus op het volgende familiefeest pardoes ‘Er zit een baby in mama’s buik!’ roept, nemen jullie er uiteraard graag bij. Maar broertje of zusje is natuurlijk niet de enige die op de hoogte moet zijn. Om de rest van de wereld in te lichten, zorgen jullie voor het perfecte geboortekaartje.

 

geboortekaartje zus

Gezwind naar hét geboortekaartje voor jullie tweede kind

Het is een goed idee om je oudste zo veel mogelijk te betrekken bij het feit dat er binnenkort een baby’tje bij komt. Je kan hem of haar bijvoorbeeld een prachtig raambord laten knutselen. Dit tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van grote broer of grote zus, maar net zo goed op dat van de buren. Het geboortekaartje kunnen jullie in dezelfde stijl maken in onze online ontwerptool. Schattigheidsfactor tien!

 

geboortekaartje broer

Scoren met grappige uitspraken: tips voor tekst

Verder zijn er nog talloze originele manieren om je oudste kind een rol te laten spelen in het ontwerpen van het geboortekaartje.

  • Je kan bijvoorbeeld een gedichtje maken, waarin elke zin begint met een letter van zijn of haar naam.
  • Eenvoud siert, dus waarom niet gewoon kiezen voor de vermelding ‘… verwelkomt zijn broer of zusje’?
  • De harten van elke ontvanger zullen smelten als ze een kaartje met de foto van beide spruiten in de bus vinden.

Wil je het nog persoonlijker? Jullie hebben sowieso al dubbel gelegen van het lachen met de uitspraken van jullie oudste over mama’s buik. Die quotes verdienen een plaats op het geboortekaartje! Plezier verzekerd met opmerkingen als ‘Mama wil niet delen! De baby mag alleen in háár buik zitten’ of ‘Mama, je bent eigenlijk wel echt HEEL dik nu’. Benieuwd hoe die fratsen eruitzien op een kaartje? Vraag gerust een gepersonaliseerde modelkaart aan!

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *