Origineel tuinfeest? Originele uitnodiging!

Ha, de barbecuetijd is weer aangebroken. Geen beter excuus dan het vooruitzicht op een lang en zonnig weekend om je tuinmeubelen af te stoffen, je barbecue uit de garage te halen en een stel  vrienden uit te nodigen voor een avondje gezellig keuvelen, eten en drinken in de tuin. Al kan het natuurlijk ook grootser. Ben je van plan om een tuinfeest te organiseren met alles erop en eraan? Dan mag een originele uitnodiging niet ontbreken. Wordt het een heuse beach party of serveer je cocktails in jouw eigen ‘backyard’?

 

Tuinfeest met cocktails

Move over, gin-tonic. Want cocktails zijn hipper dan ooit. Geen beroep zo gegeerd als dat van de ‘mixologist’, de professionele cocktailmaker. Heb je zelf ook zin om aan de slag te gaan met nieuwe drankjes? Organiseer dan een tuinfeest waarin cocktails centraal staan. Verzamel wat recepten en leef je uit als een echte ‘bartender’. Onze favoriete cocktails van het moment?

  • De negroni is een klassieke Italiaanse cocktail, gemaakt van campari, vermouth en gin. Voor liefhebbers van bittere smaken!
  • Fan van de scherpe smaak van gember? Dan is een dark ’n stormy, op basis van gemberbier en rum, echt iets voor jou.
  • We zijn hem nog altijd niet beu, de immer verfrissende mojito. Heerlijk op een zonnig terras en makkelijk zelf te maken.

Je gasten op gepaste wijze warm maken voor jouw cocktailtuinfeest? Dat doe je met een uitnodiging die perfect bij je thema past.

 

uitnodiging tuinfeest mojto

Naar het strand!

Heb je misschien een zwembad ov vijver in de tuin? Dan is er niets leukers dan daar je eigen beach party te organiseren door je eigen strand aan te leggen. Nodig je vrienden uit, laat hen weten dat ze zeker hun teenslippers en bikini moeten meebrengen en vul de koelkast met lekkers. Met gekoeld bier en witte wijn, uiteraard. En misschien kan er zelfs een fles champagne af? Per slot van rekening mag élke stralende zomerdag gevierd worden, toch?

 

uitnodiging tuinfeest beach party

Uitnodiging voor een tuinfeest … in het bos

Geen grote tuin, maar wel zin in een ‘tuinfeest’? Ga dan naar het bos en spreek daar af met vrienden: jouw tuinfeest wordt deze keer een picknick in het bos, inclusief rood-witte lakens en rieten mandjes! Deze uitnodiging in rood-wit-thema maakt je genodigden alvast meteen duidelijk dat ze zich aan een picknick mogen verwachten. Zijn de broodjes al gesmeerd? Kubb spel niet vergeten!

 

uitnodiging tuinfeest picknick

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *