De leukste trouwkaarten maken voor een holebihuwelijk

Ben je een man die trouwt met een man, of een vrouw die trouwt met een vrouw? Je huwelijk verdient een prachtige uitnodiging! Omdat wij bij Tadaaz vinden dat de meest geslaagde huwelijksuitnodigingen de persoonlijkheid van het bruidspaar – of bruidegommenpaar? – weerspiegelt, creëerden we   speciaal voor holebihuwelijken. Plannen jullie een groots huwelijk met alles erop en eraan of vieren jullie je trouwdag liever eenvoudig en in besloten kring? Met deze uitnodigingen geef je je gasten hoe dan ook een geslaagd voorsmaakje van jullie grote dag!

TA01100-1300130-03-1Een hippe huwelijksuitnodiging

Op zoek naar een stijlvolle trouwkaart met een humoristisch accentje? Met deze hippe huwelijksuitnodiging zit het zeker snor! Het uitgesneden hartje weet iedereen die oog heeft voor detail te bekoren, en de afgeronde hoeken geven het geheel net dat ietsje meer. Dit is trouwens de ultieme trouwkaart voor wie maar niet kan kiezen tussen retro of modern.

Kusje hier, kusje daar

Zijn jullie twee trendy dames die binnenkort met elkaar in het huwelijksbootje stappen? Jullie gasten zullen helemaal weg zijn van deze mooie lippenkaart.  Stijl en humor op een eenvoudige en uiterst verfijnde manier gecombineerd!

C’est si chique

De zwart-wit trend is terug van nooit weggeweest! Zwart-wit-uitnodigingen zijn een populaire keuze bij koppels die een modern trouwfeest organiseren, maar de uitnodigingen toch graag klassiek houden. Ook populair dit jaar – en zeker niet minder chique – zijn trouwuitnodigingen met kantmotief.

 

trouwkaart homohuwelijk

Trouwkaarten met foto

Mag het voor jullie nog wat persoonlijker? Dan is een trouwuitnodiging met foto vast helemaal jullie ding! Bij Tadaaz vind je trouwuitnodigingen in talloze stijlen, waaraan je makkelijk zelf een foto van jou en je aanstaande kunt toevoegen. Enkele tips voor een knappe foto:

  • Kies eerst je uitnodiging en maak dan pas je foto. Zo kun je de kleuren van de achtergrond of eventuele attributen perfect afstemmen op de stijl van je uitnodiging.
  • Die ene Instagram-foto van jullie die iedereen zo leuk vindt? Die laat je beter achterwege. De filter mag er dan wel mooi uitzien op het scherm, eenmaal uitgeprint is het effect vaak minder mooi.
  • Have fun! Urenlang poseren levert meestal minder mooie foto’s op dan spontane momenten tussen jullie twee. Ga dus samen iets leuks doen, wees jezelf en geniet ervan!

uitnodiging homohuwelijk

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van een prille tiener en een zoontje van 3 jaar, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things'! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend mee bezig voor Tadaaz. Het overbrengen van emoties is wat ons drijft. Bij Tadaaz geloven we in de magie van unieke momenten… Creative cards for happy moments! En ik ben blij dat dat net mijn job is!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *