De leukste bedankjes voor je juf of meester

Het einde van het schooljaar is weer in zicht en dat betekent? Ja, juist vakantie! Terug een leuk en succesvol jaar achter de rug, maar geef toe zonder jouw toffe juf of meester was dat nooit gelukt. De leuke juf die je altijd hielp met al die moeilijke rekensommetjes op te lossen of de meester die je altijd hielp met al die moeilijke woordjes te leren schrijven, maar terwijl ook de tofste turnlessen gaf. Nu is het tijd om hen eens in de bloemetjes te zetten en hoe doe je dat beter dan met een bedankje? Wij hebben alvast enkele leuke ideeën, waar jij inspiratie kan opdoen voor bedankjes voor je juf of meester.

Elke juf en meester zou het zeker appreciëren dat jij aan hen denkt en moeite doet om een leuk bedankje te vinden. Je wilt natuurlijk ook echt een tof en origineel bedankje geven, iets wat ze nog nooit gekregen hebben en dat ze voor altijd zullen herinneren, maar nu is de vraag wat moet je geven? Doe hier alvast enkele toffe ideeën op.

Ben jij dus op zoek naar een leuk bedankje voor je juf of meester? Ontdek hier dan de leukste cadeaus voor juffen en meesters en misschien vind jij wel iets wat perfect tussen al leuke bedankjes voor je juf of meester.

cadeaus juf meester

De leukste bedankjes voor je favoriete juf

Heb je echt nog idee wat je moet kopen als afscheidscadeautje voor je juf? Dan zul je versteld staan van hoeveel origineel bedankjes we hebben voor je juf. Er zit zeker en vast iets tussen, waar jij je juf mee zal kunnen verrassen. Ontdek al onze supertoffe bedankjes en kies iets dat volledig past bij jouw juf!

Een snowglobe voor op bureau

Laten we beginnen met dit originele cadeautje, een snowglobe. Dit leuke cadeautje zal ze zeker niet vergeten. Bovendien kan je ook nog eens kiezen tussen twee verschillende snowglobes, een snowglobe met witte sneeuw of kies je toch voor een snowglobe met rode hartjes.

Wist je trouwens dat je dit leuke cadeau voor je juf ook nog eens kan personaliseren met een zelfgekozen kleurtje en een persoonlijke tekst. Kies voor de favoriete kleur van je leerkracht en schrijf een origineel tekstje om haar te bedanken voor het fantastische jaar! Met dit cadeautje zal je ongetwijfeld indruk maken en wees maar zeker dat dit een mooi plaatsje zal krijgen op haar bureau, zodat ze er elke dag naar kan kijken.

Badzout als origineel bedankje

Als je echt voor iets origineel wil gaan, dan moet je kiezen voor dit glazen potje gevuld met badzout. Hiermee zal je haar zeker kunnen verrassen. Na een lange dag voor een klas te staan, zal ze hier zeker van kunnen genieten. Om je cadeau helemaal af te maken kun je het houten dekseltje ook nog eens personaliseren met leuke quote of een leuk tekstje zoals ‘bedankt juf’.

Alle andere kinderen zullen zo onder indruk van jouw bedankje voor de juf. Met de lekker geur van het badzout en je gepersonaliseerd dekseltje heb jij ongetwijfeld het mooiste cadeau van de hele klas.

cadeaus juf meester

Gepersonaliseerde geurkaars voor de liefste juf 

Weet je echt niet wat te kiezen als cadeau voor je favoriete juf? Neem dan zeker een kijkje naar deze geurkaars. Hier kun je ongetwijfeld niets mis mee doen. Wie houdt er nu niet van een geurkaars?

Het ruikt lekker en het zorgt ook nog eens voor gezelligheid, dus met andere woorden het ideale cadeau. Als je wil kun je deze kaars personaliseren met een leuke foto en tekst. Dus gebruik al je creativiteit en maak er iets moois van.

Een tasje met haar naam

Een leerkracht heeft altijd verschillende spulletjes. Geef haar daarom dit leuke tasje voor al haar spulletjes. Het ideale cadeau voor je juf. Ze kan hier haar al stylo’s, potloden… insteken en zo raakt ze nooit nog iets kwijt.

Je kan trouwens dit leuke tasje ook nog eens personaliseren met haar naam. Super leuk!

Een notitieboekje om nooit nog iets te vergeten

Is je meester soms een beetje vergeetkous of schrijft hij juist super graag? Geef hem dan dit bamboe notitieboekje. Hier kan hij alles in bijhouden en zal hij nooit nog iets vergeten.

Zorg voor nog een extra grote verrassing en kies voor een originele quote voor op het boekje. Hiervan zal hij nog meer onder de indruk zijn.

Zoals je dus ziet hebben wij super originele bedankjes waar je je juf mee kan verrassen, maar hier houdt het niet op. Wij hebben nog zoveel meer super toffe cadeaus waar jij jouw juf mee in de bloemetjes kan zetten. Er is zoveel keuze dat je gewoon niet meer wat te kiezen. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje naar onze sleutelhangers, mondmaskers of shoppers.

Na het zien van al deze leuke cadeaus wil je toch ook juf worden? Al die toffe bedankjes, iedereen zou dat toch willen! Neem een kijkje naar de rest van al onze toffe bedankjes voor je juf of meester.

De tofste bedankjes voor de leukste meester

Heb je geen juf, maar juist een super toffe meester? Dan ben je hier aan het juiste adres voor een bedankje voor je meester. Er zit zeker en vast iets tussen waar jij je meester kan mee verrassen. Vind hier de tofste bedankjes voor je juf of meester.

Lunchen met een hippe brooddoos

Verras je meester met deze hippe brooddoos. Het ideale cadeau voor je meester. Hier kan hij dan elke middag zijn zelfgemaakt lunchpakket in doen. En je kan deze brooddoos ook nog eens personaliseren met zijn eigen naam, zo weet meteen iedereen van wie deze brooddoos is.

Alle andere leerkrachten zullen zeker jaloers op dit hippe cadeau.

cadeaus juf meester

Elke ochtend een kopje koffie

Drink jouw meester ook elke ochtend zijn tasje koffie? Dan moet je kiezen voor deze leuk koffiemok. Handig en leuk tegelijkertijd.

Dan kan hij elke ochtend een koffie drinken uit jouw gepersonaliseerde koffiemok. Ja, je leest het goed. Je kan deze koffiemokken personaliseren met een leuke tekst of de naam van je meester en een toffe foto. Dat maakt de verrassing nog mooier.

Kies je ervoor om de brooddoos te personaliseren met de naam van je meester, dan zal hij je pas dankbaar zijn. Zo zal er nooit meer discussie zijn van wie die leuke koffiemok is in de leraarskamer.

Een houten flesopener als bedankje

Een flesopener komt altijd wel eens pas van, dus waarom dan niet kiezen voor deze houten flesopener met een originele quote of een originele tekstje. Als je meester eens graag een lekker biertje drinkt of gewoon eens een cola is dit zeker het perfecte cadeau voor hem. En de persoonlijke tekst zorgt voor nog een grotere verrassing.

Koekjestrommel gevuld met de lekkerste koekjes

Kan je meester ook niet afblijven van al die zoetigheden? Verras hem dan met een gepersonaliseerde koekjestrommel gevuld met de lekkere koekjes van Jules Destrooper.

Of ben je zelf een chef in de keuken? Geef hem dan een koekjestrommel met zelfgebakken koekjes. Dit zorgt voor nog een grotere verrassing. Mmmm… dat zal smaken.

Personaliseer deze koekjestrommel met enkele leuke foto’s van het afgelopen jaar. Zo zal je meester dit fantastische jaar ongetwijfeld nooit vergeten en terwijl kan hij ook nog eens genieten van lekkere koekjes. Wees maar zeker dat dit bedankje zal smaken.

Genieten van een lekker glaasje wijn

Zo’n lekker glaasje wijn kan altijd smaken, zeker na een lange werkdag. Kan je meester ook zo genieten van een lekker wijntje? Verras hem dan meester met een rode of witte kwaliteitswijn, of geef je beide?

Je bent nu misschien aan het denken een flesje wijn geven is leuk, maar het mag toch iets meer zijn. Zorg dan voor een gepersonaliseerde fles wijn. Bedenk een leuk tekstje en voeg een mooie foto toe en voilà, nu is jouw bedankje pas echt af. Cheers!

Heb je het perfecte bedankje al gevonden? Super! Of ben je toch nog op zoek naar iets anders zoals bijvoorbeeld een leuke muismat, laptophoes of een gepersonaliseerd zeeppompje? Neem dan zeker nog eens een kijken naar al onze cadeaus voor jouw meester!

Ben je dus op zoek naar een cadeau voor je meester of juf? Ontdek al onze cadeaus en laat je betoveren door al toffe bedankjes voor je juf of meester.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *