Mooie moederdag cadeaus voor de allerliefste mama’s

Dit jaar zetten we onze moeders in het zonnetje op 9 mei 2021. Elk jaar weer een mooi moment om haar te laten weten dat zij toch echt de liefste mama is die jij je maar kon wensen. Veel moeders houden van bloemen en dat blijft dus een klassiek cadeau op deze tweede zondag in mei. Maar waarom verrassen we niet eens met een uniek en persoonlijk moederdag cadeau. Wij zetten onze top 5 favoriete moederdag cadeaus even op een rijtje.

#1 Moederdag cadeaus van chocolade

Voor de echte zoetekauw.. Heerlijke Belgische chocolade. De meest originele chocolade box is deze Moederdag chocolade box, met 24 chocolaatjes achter de luikjes. Bovendien kun je hier ook 24 redenen toevoegen waarom jouw mama de allerliefste is. Denk aan ‘onze rots in de branding’, ‘onze keukenprinses’ of ‘onze steun en toeverlaat’. We kunnen er allemaal zelfs meer dan 24 verzinnen waarschijnlijk. Dat cadeau zal letterlijk en figuurlijk in de smaak vallen! Maar met een klassieke doos luxe bonbons kan het vast ook niet misgaan 😉

#2 Foto met jullie mooiste herinnering

Jullie allermooiste herinnering wil je vereeuwigen! Leuk om een foto in te lijsten, maar nog leuker is het als je deze foto verwerkt op ene mooi fotocadeau. We hebben speciaal voor de moeders een houten fotohouder met droogbloemetjes ontworpen. Je mooiste foto kun je uploaden en wij drukken het op een aluminium fotopaneel. Dat zal een prominente plaats krijgen bij jouw moeder.  Geef je liever een praktisch cadeau met foto? Ook daar hebben we aan gedacht: een muismat of leuke mok.

#3 Moederdag cadeaus voor ontspanning

Alle mama’s zijn multi-taskers, dat weten we als geen ander! Daarom is het op zijn tijd wel nodig om even te ontspannen! Met een heerlijk set geurkaarsen bijvoorbeeld! Ook helemaal naar wens te personaliseren. En met die mooie pot badzout waar je een persoonlijke boodschap op het deksel kunt plaatsen tover je ongetwijfeld een glimlach op haar lieve gezicht.

#4 Shoppingbag voor mama

Met een leuke en duurzame shopper die je bovendien kunt personaliseren geef jij een uniek moederdag cadeau dit jaar! Vul de tas met een leuke droogbloemen en tadaaaa…. Een perfect cadeautje! Liever een klein handzaam tasje? Dan is dit leuke toilettasje ene leuk alternatief.

#5 Koekjestrommel met foto’s

Met koekjes sla je nooit de spijker mis. Koop haar lievelingskoekjes en geef ze cadeau in een gepersonaliseerd koekblik! Met de leukste foto van haar kinderen of kleinkinderen is dit een prachtig cadeaus.

Tip: Je kunt ook een koektrommel gevuld met heerlijke koekjes bestellen en rechtstreeks aan je moeder verzenden. Handig al je die dag niet op bezoek kan gaan!

We hopen dat je een beetje inspiratie hebt opgedaan van onze tips en mooie foto’s. Want die moeders, die verdienen wel een extraatje!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 159

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *