Bedankkaartjes communie & lentefeest om mee te pronken.

Na afloop van je communie of lentefeest wil je de gasten bedanken voor hun komst en alle toffe cadeaus! De leukste manier om dat te doen is met toffe bedankkaartjes communie en lentefeest.

Maar wat kies je dan als origineel bedankkaartje communie of lentefeest? In de ruime Tadaaz collectie vind je heel wat ontwerpen die jullie ongetwijfeld zullen kunnen bekoren. Van stoere thema’s tot fleurige zomerse ontwerpen, er is voor ieder wat wils! Ook qua afwerkingen kan je er zeker jullie ding vinden. Fan van goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie op die originele bedankkaartjes communie? Of misschien wel een unieke vorm om mee uit te pakken? Alles kan!

Schitterende bedankkaartjes communie & lentefeest

Fonkelende folie op bedankkaartjes communie of lentefeest scoren altijd. Het blijft een tijdloze en stijlvolle manier voor elke feestelijke gebeurtenis, dus zeker ook voor communies en lentefeesten! Wist je dat er 4 soorten foliekleuren bestaan? Velen kennen uiteraard de goudfolie, maar er is ook roséfolie, zilverfolie of koperfolie mogelijk!

Deze hippe velvet of leder look is trouwens mega populair bij de feestvarkens! Ze geven een unieke uitstraling aan de kaartjes en je kan dit thema bovendien doortrekken op de uitnodigingen, bedankjes en decoratie. Zo is het feest tot in de puntjes afgewerkt en dat zal de gasten zeker kunnen bekoren.

Bedankkaartjes in unieke vormen

Je kan ook uitpakken met communiekaartjes in een bijzondere vorm om origineel uit de hoek te komen. Een kaartje in ronde vormen zoals een voetbal of ons mooie kalk kaartje zijn een top keuze. Ook het regenboog assortiment met afgeronde vormen is een originele keuze! Of kiezen jullie voor een mooi drieluik bedankkaartje waar je lekker veel foto’s op kan plaatsen? Dat is ook een hele leuke keuze!

bedankkaartjes communie en lentefeest bedankkaartjes communie en lentefeest

bedankkaartjes communie en lentefeestbedankkaartjes communie en lentefeest

Bijpassende communiebedankjes

Eén ding is zeker, je lieve persoonlijke bedankkaartjes communie & lentefeest zullen zeker geapprecieerd worden door de gaste. Het is heel attent en bovendien een toffe herinnering aan een onvergetelijke dag. Net zoals leuke bedankjes voor communie en lentefeest!

Combineer je uitnodigingen en bedankkaartjes met prachtige bedankjes die je kan vullen met heerlijk snoep. Van bijpassende snoepzakjes en kubusdoosjes tot originele bedankjes zoals zeepjes, een bellenblaas, zalige lolly’s en zoveel meer om de gasten te bedanken. Zag je ons stijlvolle houten presentatierek al? Deze kan je personaliseren met de naam van het feestvarken en is ideaal om de bedankjes en bedankkaartjes op te presenteren. Zalig!

Nog meer benieuwd naar onze volledige communie & lentefeest collectie? Ga op zoek naar jullie favoriete thema, afwerkingen en stijlen en maak zelf het meest volledige en prachtige communie of lentefeest assortiment!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *