Een origineel verjaardagscadeau vinden? Een paar ideetjes

Vind jij cadeautjes geven ook het leukste aan andermans verjaardag? Het perfecte cadeau geven is een genoegen op zich. Volop genieten van de spanning terwijl de jarige het strikje van jouw pakje peutert. Dan de verrassing in zijn of haar ogen zien wanneer er een onverwacht, superleuk, origineel verjaardagscadeau tevoorschijn komt. Heerlijk! We helpen je graag inspiratie opdoen.

Zelfgemaakt raakt de juiste snaar

Een zelfgemaakt cadeau is altijd goed. Want je geeft niet alleen iets dat mooi, praktisch of leuk is. Je geeft ook iets dat zegt ‘Hier heb ik hard aan gewerkt voor jou omdat jij belangrijk voor mij bent’. Op zoek naar leuke doe-het-zelfprojectjes? De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zijn fan van deze zelfgemaakte sleutelhanger voor hem, en wellness-producten uit eigen keuken voor haar.

origineel verjaardagscadeau

Gepersonaliseerd cadeau

Niet zelfgemaakt, maar net zo persoonlijk: een fotocadeau. Bundel de mooie momenten die jullie samen beleefden in een leuke fotocollage. Of geef een koffiemok cadeau met die gekke Instagram-foto van jullie samen. Zo tover je elke dag bij de ochtendkoffie een glimlach op het gezicht van het feestvarken!

origineel verjaardagscadeau

Actie in de keet!

Is de jarige niet zo van het stilzittende type? Dan is een doe-cadeau waarschijnlijk heel geschikt. Jullie samen amuseren en leuke herinneringen opdoen, is een cadeau dat je langer koestert dan eender welk gadget of hebbeding. Organiseer dus een verrassingsfeestje met al jullie vrienden, ga een dagje wellnessen of volg samen een workshop. Gezellig samen aan de naaimachine bijvoorbeeld, of je buikpijn lachen met een initiatie improvisatie-comedy.

origineel verjaardagscadeau

Een altruïstisch én origineel verjaardagscadeau

Een verjaardagscadeau voor iemand die alles al heeft? Geef een geit! Nee, het is geen grap: via Oxfam schenk je een geit in naam van de jarige. De geit gaat naar een gezin in een derdewereldland. En jij geeft een vrolijk kaartje cadeau dat uitlegt waarom die geit een wereld van verschil maakt, ergens aan de andere kant van de aardbol. Andere ideetjes? Een cadeauplan (zoals een jaar gratis ontbijt voor een kleuter in het Zuiden) of een Unicef-cadeau waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Goed gevoel verzekerd!

origineel verjaardagscadeau
Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *