Leuke foto’s maken met deze toffe photobooth -ideeën

photobooth fotokaart maken kaartjes ontwerpen huwelijk

Een photobooth ken je vast wel: het is een tof idee om originele foto’s te maken en fijne herinneringen te bewaren na je huwelijk, verjaardagsfeest of nieuwjaarsfeestje. Om in volledig in de feeststemming te komen, bereiden we ons nu al 100% voor op de perfecte photobooth-foto’s. Om je te helpen, hebben we de allerleukste photobooth-ideeën op een rij gezet.

Photobooth op je trouwfeest

Dé gelegenheid om een photobooth te voorzien is natuurlijk je trouwfeest. Je wilt foto’s van al je gasten en liefst nog met je adembenemende jurk / one-of-a-kind kostuum erbij. Nu denk je misschien aan zo’n verschrikkelijk fotohokje waar je die lelijke pasfoto’s in neemt, maar je kan zoveel meer!

De beste photobooths maak je zelf door een camera te voorzien, een deel van de ruimte af te bakenen met een witte achtergrond of net een opvallende kleur of motief en enkele accessoires klaar te leggen. De special effects voeg je achteraf nog toe en je hebt herinneringen waar heel wat bridezilla’s jaloers op zullen zijn.

De hele fun van photobooth foto’s is dezelfde achtergrond met gelijkende accessoires op de foto’s. Dus zorg ervoor dat iedereen de ingang niet doorkomt voor ze op de foto staan! Geef deze taak aan iemand die je vertrouwt zoals de ouders, broer/zus of beste vriend(in).

Ho-Ho-Ho vrolijk kerstfeest

Ook een gezellig familiefeest kan je afwerken met een zelfgemaakte “photobooth”. Voorize een camera, leg wat accessoires zoals een baard of rendier klaar en je hebt zalige foto’s die de perfecte (kerst)avond vereeuwigen.

photobooth fotokaart maken kaartjes ontwerpen kerstmis

 

Bron: Flickr

 

Natuurlijk zie je niet al je familie met kerstmis. Dus waarom ook geen supertof kerstkaartje maken waardoor ze zeker aan je denken tijdens de koude wintermaanden? Het wordt dit jaar super eenvoudig dankzij deze photobooth-mogelijkheden. Je kan je kerstkaarten namelijk zelf afwerken met enkele super leuke kerstfoto’s! Je moet zelfs niet poseren met de accessoires, met onze editor kan je aan enkele van onze kerstkaarten een te gekke snor, tekstballon of een rendierengewei toevoegen bovenop je eigen foto.

photobooth fotokaart maken kaartjes ontwerpen kerstkaarten 2

photobooth fotokaart maken kaartjes ontwerpen kerstkaarten 3

photobooth fotokaart maken kaartjes ontwerpen kerstkaarten

Happy New Year!

Mooie herinneringen aan het begin van het nieuwe jaar, dat kan dankzij een photobooth op oudejaarsavond. Let op: hoe later op de avond, hoe fouter de foto’s worden. Sluit het fotohokje op tijd, zodat de schadelijke foto’s het nieuwe jaar niet halen!

Het leukste aan een photobooth zijn de gekke poses die je doet, maar leuke accessoires zijn altijd een leuke extra. Maak er iets tofs van!

photobooth fotokaart maken kaartjes ontwerpen nieuwjaar 2014 2015

Bron: Amazon

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Eén reactie

 1. Leuk idee! Zat er al aan te denken voor mijn bruiloft! Kwam hier een hele hoop props tegen die je gemakklijk kan downloaden, zonder eeuwig doorlinken>
  http://fotograafkiezen.nl/props-pdf-printen-fotohokje-gratis-goedkoop-downloaden/
  en mocht dat teveel werk zijn, zou ik zeggen, gewoon Bol.com:
  https://www.bol.com/nl/l/speelgoed/feest-funcadeaus-foto-booth-accessoires/N/19677/index.html
  of een beetje rondshoppen bij de fotozuilen, die meestal wat goedkoper zijn…
  http://fotograafkiezen.nl/photobooth-fotohokje-huren-overzicht/

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *