Tips voor Valentijn: de leukste valentijnscadeaus en –kaarten

Wil jij je geliefde op 14 februari extra in de watten leggen en écht verrassen? Om niet in clichés te vervallen, moet je straf uit de hoek komen. Om je op weg te helpen naar het leukste cadeau en de origineelste valentijnskaart, hebben we enkele leuke voorbeelden in petto!

De origineelste valentijnskaart

De origineelste valentijnskaarten hebben een persoonlijke en unieke boodschap. Wij dachten onder andere aan volgende toffe ideeën:

  • Een stadsplannetje met de boodschap ‘Ik ben verloren zonder jou
  • Een alien met veel ogen en de boodschap ‘I only have eyes for you’.
  • Kleef een theezakje op je valentijnskaart met de boodschap ‘You’re Tea-rrific’.
  • Of hou het simpel en zeg gewoon dat je van hem/haar houdt!

 

Romantische cadeautips voor Valentijn

Je lieveling verwennen met een prachtig cadeau is een must op deze feestdag. Wat dacht je van een weekendje weg naar een romantische locatie zoals Disneyland Parijs of London? Nog een leuk idee is om samen een midweek te gaan snowboarden en een wellnesshotel te boeken. Zo genieten jullie van avontuur én romantiek.

 Dinseyland Parijs cadeau Valentijn

Wil je liever een persoonlijk cadeau geven met een lief gebaar? Ook dan hebben we enkele originele ideeën. Je kan bijvoorbeeld de zin ‘you rock my world’ in een mooie (edel)steen graveren. Nog leuk is het om ijslollystokjes tegen elkaar te lijmen en er de boodschap ‘let’s stick together‘ op te schilderen. Hang een kaartje ‘Wood you be mine’ rond een takje hout of stop een boodschap in een fles! Natuurlijk kan dit ook in het Nederlands! ‘Hout je nog van mij?’ en ‘Soms ben ik een beetje bot, maar weet dat ik altijd van je hou!’ zullen zeker met een glimlach ontvangen worden!

 

valentijnscadaus zelf makenBron: True Blue Me and You

 

Zelfgemaakt valentijn cadeau tips

Bron: Buzzfeed

 

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *