Een geboortekaartje: de leukste stijlen!

De geboorte van jullie kleine schat komt steeds dichterbij. Jullie willen uiteraard het allermooiste geboortekaartje voor jullie baby. Tadaaz.be heeft een prachtig aanbod aan originele geboortekaartjes die je helemaal zelf kan personaliseren!

Kies je favoriete ontwerp uit hun ruim assortiment en pas het kaartje helemaal aan naar wens: je favoriete kleuren, lettertypes, laat de naam van jullie kindje helemaal schitteren in leuke goudfolie… de mogelijkheden zijn eindeloos! We lijsten met plezier de meest originele opties voor jullie geboortekaartje op. Na het kiezen van je hippe geboortekaartjes heb je nog een andere taak: het kiezen van de doopsuiker. Maar waarom moeilijk maken als het ook makkelijk kan? Kies voor doopsuiker in dezelfde stijl als jullie geboortekaartjes. Het mooiste eindresultaat waarbij alles bij elkaar past, personaliseer je zo bij Tadaaz.

Het kiezen van de geboortekaartjes

Ga voor een kaart in eco look

Geboortekaartjes in eco look zijn helemaal in! Kijk maar naar dit leuke baby paspoort, wat een originele manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen! Zo laat je vrienden en familie meteen kennismaken met jullie kleine prins(es) op een leuke manier. Vertel hen alles wat ze over jullie kindje moeten weten via dit leuke paspoort.

De eco print is helemaal terug van weggeweest en zorgt voor een retro vintage look maar op een hele moderne manier. In combinatie met goudfolie of zwarte foliedruk zorgen jullie voor een prachtig eindresultaat!

Lieve geboortekaartjes met dieren

Geboortekaartjes met dieren zijn al altijd een gigantisch succes! En dat is nog steeds zo… Op Tadaaz.be zijn er ongelofelijk veel leuke kaartjes met een schattig diertje. Konijntjes, panda’s, vosjes, uiltjes, flamingo’s, leeuwtjes of zelfs een leuk kaartje met de hele zoo! Hoe meer diertjes hoe leuker. Kies een diertje dat volledig matcht met jullie gezinnetje en dan wordt het ongetwijfeld een prachtig persoonlijk resultaat. Welk diertje kiezen jullie?

Schitter met geboortekaartjes met goudfolie

Goudfolie is natuurlijk de ultieme sparkle voor het design van jullie geboortekaartje… Je kan er verschillende richtingen mee uit! Laat de naam van jullie baby laten schitteren in goudfolie. Je kan ook kiezen voor een hele subtiele touch of gold op het kaartje zoals stipjes, een regenboogje, gouden blaadjes… Dan is het één klein element dat schittert op jullie kaartje. Dit zorgt ook voor een prachtig geheel! Wanneer mensen dit kaartje ontvangen, zal het meteen schitteren bij hen thuis en zo kan iedereen jullie prachtige geboortekaart bewonderen.

Bohemian geboortekaartjes met bloemen

Een bohemian thema is helemaal in tegenwoordig! Roze of felgekleurde bloemen passen eerder voor een meisje, maar pastelkleuren maken het dan weer perfect voor de komst van een zoontje. Van een boho geboortekaartje wordt iedereen meteen vrolijk. Vrienden en familie kunnen ongetwijfeld niet wachten om jullie kleine schat te ontmoeten.

Een houten accent op je geboortekaartje

Mag er een tof accent op het kaartje? Dit houten opplakmotief is een erg originele touch aan jullie geboortekaartje! Ontdek ook de andere houten opplakmotiefjes en kleuren. Kies uit schattige voetjes, een leuk vliegtuigje of vosje of een kroontje voor de komst van jullie prinses. Met dit leuke geboortekaartje kom je ongetwijfeld origineel uit de hoek! Welke is jullie favoriet?

Combineer met de mooiste doopsuiker

Een totaalplaatje waarbij de geboortekaartjes matchen met de doopsuiker, dat is het leukste! Bij Tadaaz zijn er tal van mogelijkheden voor het maken van je doopsuiker, in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Hoe leuk is dat? Dit zijn de leukste opties!

Kubusdoosjes en snoepzakjes

Leuke kubusdoosjes en snoepzakjes in dezelfde stijl als je geboortekaartjes, ontwerp ze op Tadaaz.be. Kies voor hetzelfde thema en personaliseer met de naam van jullie kindje. Pas de kleuren en ettertypes aan naar wens, voeg eventueel een foto of leuke symbooltjes toe en je bent helemaal klaar!

Magneten en badges

Personaliseer leuke magneten of badges en maak hiermee je mooie doopsuiker! Je kan bijvoorbeeld magneten combineren met leuke blikken doosjes (beschikbaar in heel wat verschillende kleuren!) en die gebruiken als doopsuikerdoosjes. Je kan ook de badges combineren met schattige stoffen zakjes en zo de naam van je baby hierop laten pronken. Met gepersonaliseerde magneten en badges zijn er heel wat mogelijkheden.

Zeg het met een bloemetje

Wat een super origineel idee is voor doopsuiker zijn deze schattige bloempotjes! Personaliseer een leuke bloempotwikkel en maak zo gepersonaliseerde bloempotjes als doopsuiker. Combineer met een leuk plantje en dit zal prachtig zijn in combinatie met leuke snoepzakjes of doopsuikerdoosjes.

Presenteer je doopsuiker in stijl

Een combinatie van snoepzakjes, kubusdoosjes, blikken doosjes, bloempotjes… oogt altijd heel mooi! Als je al deze verschillende vormen en structuren samen presenteert, bekom je een prachtig resultaat! Deze mooie presentatiedoos met geboorteposter net als je geboortekaartje, zorgt voor het ultieme totaalplaatje.

Personaliseer de geboorteposter en presenteer alles samen in deze mooie presentatiedoos. Nadien kan deze uitgestald worden in de babykamer of kan je deze gebruiken als handige opbergdoos voor babyspullen of foto’s bijvoorbeeld. Leuk!

Een leuke extra: gepersonaliseerde cadeaus

Als je de meter, peter, oma of opa van je kindje wil bedanken voor hun steun, hulp of eventueel hun leuke cadeautjes… bedank hen dan op een originele manier! Op Tadaaz.be kan je ook gepersonaliseerde cadeaus bestellen… Denk maar aan een originele mok, koekjestrommel of dienblad met een foto van hun oogappeltje erop? Dat wordt een gegarandeerd succes!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *