Online shoppen voor je babyspullen en zwangerschapskledij

Je bent zwanger van je kleine wondertje! Je hebt een boeiende job, een huishouden te runnen en een druk sociaal leven te onderhouden. Efficiënt online shoppen is dus een must! Wij geven je graag enkele shopping tips voor leuke (web)shops die je kan bezoeken voor stijlvolle zwangerschapskledij, toffe geboortekaartjes en leuke babykleertjes.

fragile
Fragile zwangerschapskledij

Zwangerschapskledij 

Van zodra je buikje zichtbaar wordt of je broeken gaan spannen, heb je een prima excuus om te gaan shoppen! Fragile is een merk voor zwangerschapskledij van Nathalie Vleesschouwer, een Belgische ontwerpster. Wat helemaal top is aan deze collectie: de kledij is gemaakt van stretch-stoffen zodat je ook na je zwangerschap deze leuke kledij nog kan dragen. Zo hoeft je zwangerschapskledij niet terug in de kast te verdwijnen voor onbepaalde tijd, naar de kringloopwinkel of voor een prikje online verkocht te worden.

Je kan de kledij van Fragile online aankopen bij verschillende webshops en op de webshop van Fragile zelf.

Er is ook mogelijkheid te gaan shoppen in de Fragile flagship stores in Antwerpen, Lier, Hasselt, Gent en Brasschaat of de betere boetieks.

Ik ben alvast een kijkje gaan nemen in de ‘Fragile’ op de Brabantdam en de winkel van het label ‘Nathalie Vleeschouwer’, beiden in Gent. ‘Nathalie Vleeschouwer’ is het label voor niet zwangere vrouwen, zoals je wel verwachtte, van ontwerpster Nathalie Vleeschouwer. Aangezien ik nu niet zwanger ben, is dit label momenteel dus meer van toepassing voor mezelf. Een heel erg leuke collectie en ik kon me alvast niet inhouden om er iets te kopen…

Hippe kledij voor je baby 

Kiekeboe
Kiekeboe

Fred & Ginger is een op-en-top Belgisch merk met erg kleurrijke babykleding en kinderkleding van 0 tot 14 jaar. Er zijn drie vrolijke collecties die elk hun eigenheid hebben:       

  • Hilde & Co baby met zachte kleuren en originele details
  • Kiekeboe met grafische prints en eigenzinnige kleuren
  • Nijntje exclusief met leuke afbeeldingen van Nijntje op de kleertjes

Je kan bij Fred & Ginger bijvoorbeeld een geboortelijstje leggen voor je toekomstige spruit! 

Geboortekaartjes en bedankjes 

Tadaaz.be is dé plaats op het web om geboortekaartjes en bijpassende bedankjes te bestellen. De belangrijkste troeven: keuze uit een heel ruim aanbod met knappe afwerking, supersnelle levering van de bestelling én een heel persoonlijke aanpak. Je kan de klantendienst bereiken via chat en het contactformulier op de website, telefonisch tijdens de kantooruren en via mail. In dit ruime assortiment waarin alle stijlen aan bod komen, vind je zeker het geboortekaartje van je dromen. Met de bijpassende bedankjes maak je zeker indruk bij vrienden en familie!

Wil je graag meer tips voor het bestellen van je geboortekaartjes en bijpassende originele accessoires? Alle stappen vind je hier netjes op een rijtje!

 

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere
Artikelen: 33

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *