Cadeauverpakking met een WAUW-effect

Cadeautjes krijgen is TOP, maar iemand een leuk geschenk geven kan minstens even AMAZING zijn! Je kent het wel: het perfecte hebbeding vinden voor de je beste vriendin of je broer en uitkijken naar het moment waarop hij of zij de verpakking openmaakt en enthousiast reageert. Dát moment is goud waard!

Erg lang zal de cadeauverpakking niet rond je geschenkje zitten, maar toch speelt die verpakking een belangrijke rol bij het verrassingseffect van je pakje. We zetten enkele tips op een rijtje voor extra inspiratie bij het inpakken van je cadeautjes!

Dé perfecte combo: kraft papier & washi tape

Een leuk papiertje en een dikke strik is een klassieker. Maar als je graag een ‘wauw’ ‘leuk zeg’ of ‘wat origineel’ te horen wil krijgen, moet je iets meer moeite doen. Om vernieuwend te zijn met je cadeauverpakking is een kraft papiertje afgewerkt met washi tape the way to go! Kraft is basic bruin papier, de washi tape vind je in vele kleuren en met toffe prints. Die combinatie zorgt voor het speels effect dat je graag wil bereiken.

Laat je creativiteit de vrije loop voor de afwerking. Een leuke ballon, kerstballetje, vlagje… vastkleven op de verpakking, een leuk motiefje vormen met washi tape of verschillende washi tapes combineren die leuk bij elkaar passen. Aan jou de keuze!

5fe15d1b52b06201be96c623e54fa53f

 

Vermelding van de bestemmeling

Wanneer de kerstboom na Sinterklaas in huis gehaald is, wil je die zo snel mogelijk omringen door leuke cadeautjes. Want zeg nu zelf: Wat is een kerstboom zonder cadeautjes?! Een cadeautje van mama aan de kids, van papa aan mama, van mama aan tante, van papa aan opa … Al gauw wordt het gezellig druk onder de kerstboom! Om er op 25 december nog wijs uit te raken welk cadeau voor wie bestemd was, raden we aan om een ‘aan’ en ‘van’ vermelding te maken op elk cadeautje. Op het kraftpapier kan je in mooie letters schrijven aan wie het cadeautje bezorgd moet worden en wie de gulle gever is.

Het is echter nog leuker als je een trendy gift tag kan gebruiken. Download onze GRATIS geschenklabels in dezelfde stijl als enkele Tadaaz kerstkaarten. Wie weet zelfs van JOUW kerstkaart?! Je kan er zoveel van afdrukken als je zelf wil en zorgt zo voor een leuke afwerking van elk cadeautje!

free-printables

Originele cadeauverpakking zit in de details

Een cadeauverpakking in traditioneel papier kan natuurlijk ook nog steeds. Er zijn zoveel soorten lintjes, strikjes, touwtjes in de winkel verkrijgbaar dat je van elk cadeautje iets origineels kan maken.

Maar zeker voor kerst maak je de afwerking  extra trendy met een dennentakje of een takje hulst.

Originele geschenkverpakking

Sarah Woodrow

 

Ook kleine attenties mooi verpakt

Wil je een klein geschenkje verpakken of enkel een centje cadeau geven? Dan mag dat er uiteraard ook uitspringen! Kies voor een aangepaste cadeauverpakking in de vorm van een geschenkdoosje of een geschenkblikje met vrolijke sticker

Nog meer inspiratie nodig ?          

Heb je al inspiratie maar wil je graag nog meer ideetjes voor het inpakken van je cadeautjes? Neem  dan een kijkje op ons Pinterest bord vol leuke inspiratie en  #BECREATIVE. Heb je zelf een leuke foto van jouw kerstgeschenkjes, dan mag je die uiteraard ook met ons delen. We zijn benieuwd!      

Nog meer inspiratie nodig? Check ons Pinterest bord:

Geef hier jouw mening