Kerstkaarten voor het goede doel: steun het Kinderkankerfonds

Elk jaar kan je een goed doel steunen door kerstkaarten te kopen bij Tadaaz. Goede doelen zetten iedere dag hun beste beentje voor in de hulpverlening. Maar ze zijn afhankelijk van vrijwilligers en sponsoring. Eerder berichten we al over Artsen Zonder Grenzen en Make-A-Wish. Graag zetten we vandaag het Kinderkankerfonds in de kijker, want ook zij verdienen een financieel duwtje in de rug.

Al meer dan twintig jaar actief

Het Kinderkankerfonds zet zich al sinds 1988 in om het lot van kinderen met kanker te verbeteren. Tot op de dag van vandaag zetten talloze vrijwilligers zich in om professionele hulp op maat voor zieke kinderen en hun gezinnen te verzekeren. Zo is er sinds 1998 ook psychologische opvang voorzien op de kinderkankerafdeling van ziekenhuizen. Kinderkankerfonds zet zich in om extra verpleegkundigen en artsen in te schakelen op deze kinderkankerafdeling. Ook de palliatieve thuiszorg kreeg de nodig aandacht.

 

Verschillende projecten van Kinderkankerfonds

Kinderkankerfonds richt talloze projecten op om kinderen met kanker ondersteuning te bieden. Deze ziekte is voor niemand gemakkelijk, daarom worden ook hun ouders, broers en zussen niet vergeten en krijgen de nodige hulp.

  • Koester focust op gespecialiseerde thuiszorg voor ernstig zieke kinderen.
  • deLIEving zorgt voor de opvang van broers en zussen tijdens de bezoekuren.

Daarnaast heeft het Kinderkankerfonds altijd steun verleend aan wetenschappelijk onderzoek. Kinderkankerfonds levert materiële hulp aan de kinderkankerafdelingen van de universitaire ziekenhuizen in Gent, Antwerpen en Brussel.

Waarom Kinderkankerfonds steunen

Kerstkaarten staan centraal gedurende elke kerstperiode, mooie momenten uitwisselen met vrienden en familie, de leukste kerstkaarten een mooi plaatsje in je huis geven. Kerstkaarten versturen hoort gewoon bij kerst, en als je dan toch bezig bent, doe dan ook meteen je eerst goede daad van het nieuwe jaar.

 

Jaarlijks krijgen er in ons land ongeveer 320 kinderen kanker, om deze kinderen zo goed mogelijk te steunen is het belangrijk dat mensen deze fantastische organisatie sponsoren. Dat kan je met Tadaaz makkelijk doen met enkele simpele stappen:

  • kies en ontwerp je kerstkaart
  • klik op bestellen
  • maak je keuze welk goed doel je wilt steunen
  • 10 cent per bestelde kaart gaat naar het door jou gekozen goede doel
  • maak zelf het verschil

Kinderkankerfonds steunen

Kerstkaarten voor het goede doel

Zoals alle goede doelen, zet ook het Kinderkankerfonds en dan vooral hun vele vrijwilligers en sympathisanten, voortdurend acties op om geld in te zamelen. Sponsoring speelt uiteraard een belangrijke rol in de werking van het fonds. Maar ook jij kunt het fonds steunen, simpelweg door je kerstkaarten bij Tadaaz te kopen. Niet twijfelen, gewoon doen!

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *