Vier Singles Day met een cadeau voor jezelf!

Op 11 november vieren we Singles Day! Ben je zelf single en wil je jezelf eens in de watten leggen? Dat mag! We hebben ook allemaal die ene vriend of vriendin die als (happy) single door het leven gaat. Valentijn en het zoveel jaar/maanden samenzijn met een partner, dat kunnen zij niet. 

Daarom is Singles Day een dag waarop we hen in de bloemetjes mogen zetten! Want tijdens Singles Day verwennen we hen die vaak alleen zijn. Al eens gedacht aan een cadeau?

Op 11 november vieren we alle singles. En vieren vooral ook de singles een speciale dag voor zichzelf. Een bijzondere dag vieren, daar horen cadeautjes bij! We komen stilaan in de kerstperiode. Je kan hen (of jezelf :)) bijvoorbeeld verrassen met een leuk kerstcadeau! Kerstcadeaus maken iedereen blij! 

Zeker als je dat kan personaliseren. We sommen met plezier heel wat originele cadeaus voor jullie op. Benieuwd wie jullie ermee zullen verrassen! 

Personaliseer kerstcadeaus met een foto

Heb je honderden leuke foto’s van jullie samen? Verwerk ze tot een perfect kerstcadeau voor jouw happy single friend. Je zal hem of haar ongetwijfeld heel gelukkig maken. Ben jezelf single? Verwen jezelf op Singles Day!

Een gepersonaliseerde mok

Een mok is iets wat we dagelijks gebruiken! Een gepersonaliseerde mok is dus een heel leuk cadeau voor een vriend of vriendin. Personaliseer de mok die helemaal bij hem/haar past! Tip: onze nieuwe emaille mok is de perfect match met Kerst!

Koekjes! 

Zet jullie leukste foto op het deksel van een koekjestrommel. Bij elke koffieklets met vrienden en familie komt jouw prachtige koekjestrommel tevoorschijn en zullen velen oog hebben voor je zalige geschenk.

Let it snow

Een ander origineel kerstcadeau is de winterse sneeuwbol waarin jullie de hoofdrol spelen! Met jullie mooiste foto erin, is het een leuke toevoeging aan zijn/haar nachttafeltje of op de fotokast in de woonkamer. Schudden maar!

Drink er eentje op!

Drink je al graag eens een glaasje? Op een regenachtige avond in de zetel met een filmpje erbij, heerlijk! Single zijn is zo slecht nog niet! Gepersonaliseerde onderzetters voor glazen zijn precies wat je moet kopen voor Singles Day. Kies de leukste foto’s uit en bewerk makkelijk via de editor.

Verras met kerstcadeaus zonder foto

Een gepersonaliseerd cadeau zonder foto kan ook toepasselijk zijn voor jezelf of jouw single friends! Maar dankzij de handige editor van Tadaaz kan je ook bij producten zonder foto, een fotovak toevoegen! Dus geen nood als je één van deze leuke kerstcadeaus geweldig vindt, het kan met en zonder foto.

Smakelijk!

Elke middag boterhammen opeten en herinnerd worden aan dat leuke moment waarop je dit cadeau kreeg. Dat is exact wat de gepersonaliseerde brooddoos met je doet. Bedenk een quote die jullie helemaal typeert of een soort van insider die enkel jullie zullen snappen. Ook de naam van jouw happy single friend zorgt voor een mooi resultaat op de brooddoos. 

Een ecologisch verantwoord cadeau

Niet alleen ecologisch is een gepersonaliseerde drinkfles, ook heel erg leuk! Het wordt een echte buddy als je hem elke dag meeneemt naar het werk. Cheers!

Een cadeautje om nooit meer los te laten

Een ander heel leuk aandenken is een mooie sleutelhanger die je aan je sleutelbos kan bevestigen. Dit is ook iets wat we bijna de hele tijd met ons meedragen. Momentjes genoeg dus om terug te blikken op dit leuke cadeau!

Koken maar!

Koken wordt een nog groter plezier met een gepersonaliseerde keukenschort. Elk jaar opnieuw is dit een kerstcadeau tip die door vele mensen gekozen wordt. Verras en maak je single friend helemaal happy met dit originele cadeau.

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *