How to: Kerstkaarten in bijzondere vormen

Het is weer bijna tijd om onze kerstkaarten te versturen! De mooiste tijd van het jaar… We willen natuurlijk altijd ons best doen om mensen te verrassen met een originele kerstkaart. Er zijn heel wat mogelijkheden… Een grappige quote, een gekke foto, een eigen ontwerp… Maar wat ook altijd een verrassend effect heeft zijn kerstkaarten in bijzondere vormen!

 

In de collectie kerstkaarten van Tadaaz zitten heel wat kerstkaarten in bijzondere vormen. Je kan het zo gek niet bedenken! Neem alvast een kijkje. We zijn benieuwd welke jullie favoriet is!

Kerstbal kerstkaarten

Geen Kerstmis zonder kerstboom. Een kerstkaart die de vorm en functie van een kerstbal heeft, dat is dan toch de perfecte keuze? Zo kunnen vrienden en familie die deze leuke kerstkaart ontvangen, hem meteen in de kerstboom hangen. 

 

In plaats van hem bij alle andere kaarten op de schouw te zetten, kunnen ze er nu wat leuks mee doen! Bovendien zien ze de mooie kaart heel vaak schitteren tussen alle andere kerstdecoratie.

 


Kerstkaarten in de vorm van een pennenbakje

Functionele kerstkaarten in bijzondere vormen, daar is iedereen blij mee! Kerst- en nieuwjaarskaarten in de vorm van een pennenbakje zijn een uitstekende keuze hiervoor. Je maakt je pennenbakje eenvoudig zelf online met eigen foto’s. Vrienden en familie zullen deze unieke kerstkaarten met veel plezier gebruiken bij hen thuis!

 

De meeste pennenbakjes hebben ook een kalender op de kaart staan. Heel handig voor wie het pennenbakje op kantoor wil gebruiken. 

 


Een originele deur- of wijnhanger

Kerstkaarten maken die je kan gebruiken als deur- of wijnhanger zijn ook heel origineel. Personaliseer een leuke deurhanger met eigen tekst en foto’s via de editor. Een originele foto maken mag je dan zeker niet vergeten! 

 

Wist je dat kerstkaarten met foto de favoriet blijven van iedereen? Een persoonlijke kerstkaart werkt altijd. Wie weet gebruiken vrienden en familie deze originele deurhanger wel het hele jaar door! Of een leuke wijnhanger aan de wijnfles met je foto erop? Zo worden ze heel vaak herinnerd aan jullie originele kerstkaart. Misschien ontvangen jullie volgend jaar wel een deur- of wijnhanger als kerstkaart!

 


Kaarten met grappige kerst elementen

In de nieuwe collectie van Tadaaz zitten heel wat originele kerst elementen verwerkt. Denk maar aan een kerstkaart in de vorm van een handschoen of een kerstsok? Hiermee waan je je meteen in de winterse kerstsfeer. 

 

Ook kerstkaarten in de vorm van een sneeuwbol is origineel! Een echte sneeuwbol als bijpassend gepersonaliseerd kerstcadeau is dan natuurlijk de kers op de taart. Een kerstkaart met een rendier is natuurlijk ook 100% kerst proof!

 


3D kerstkaarten

Kerstkaarten in 3D uitvoering geven meteen een originele touch aan jouw kerstkaart! Een kerstkaart in de vorm van een kubusdoosje, een kaart met rechtopstaande kerstboom of een 3D kerstbal? Alles kan!

 

Drieluikjes (of meerdere luikjes) blijven ook prachtig. Dankzij deze vorm kan iedereen jullie kerstkaart een heel mooi plekje geven in huis. 

 Houten kerstkaarten

Een houten kerstkaart is ook een fantastische manier om het nieuwe jaar in de zetten. Jouw gepersonaliseerd ontwerp wordt in de houten kaarten gelaserd. Er zijn heel wat leuke ontwerpen hiervoor. 

 

Zowel rechthoekige kaarten als kerstbal kaarten om vrienden en familie de beste wensen te sturen. Welke is jouw favoriet?

 


Zakelijke kerstkaarten met een hoek af

Ook heel wat bedrijven versturen kerstkaarten naar hun klanten. Op die manier ontvangen klanten en zakelijke relaties jullie warme kerstwensen via een gepersonaliseerde kerstkaart. Er is een ruim aanbod aan zakelijke kerstkaarten. Maar ook hier zitten er enkele ontwerpen tussen met een hoek af (letterlijk en figuurlijk).

 

Afhankelijk van het soort bedrijf, kunnen jullie kiezen voor een zakelijke kerstkaart in een bijzondere vorm. Een zakelijke deurhanger als kerstkaart en ook aan drieluikjes geen gebrek. Welke past best bij jullie bedrijf?

 

De mooiste invulling is jullie persoonlijke touch!

Online kerstkaarten maken heeft heel wat voordelen. Het beste is dat jullie er je persoonlijke touch in kunnen verwerken. En dat blijft het belangrijkste in deze periode van liefde, warmte en tijd samen spenderen. Bij Tadaaz kan je via de editor je kerstkaarten helemaal naar wens personaliseren. Voeg eigen tekst en foto’s toe, bestel je kaarten en heel snel erna ontvang je je kerstkaarten 2020 in de bus! Versturen maar en klaar ben je voor Kerstmis!

 

 

 

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *