5 originele tips om je lief te verrassen met Valentijn!

Romantiek en liefde delen jullie het hele jaar al, maar op Valentijn mag het nog ietsje meer zijn voor je partner! Alleen is de ideale verrassing steeds moeilijker te vinden na al die jaren. Hoe zet je je partner dit jaar het best in de bloemetjes? Team Cupido heeft 5 originele tips voor je klaar!

Boek een romantische fotosessie samen met je geliefde als valentijnsverrassing
1. Verras je lief met een originele fotoshoot van jullie twee

Op een dag als Valentijn maken jullie eeuwige herinneringen aan. Dat kun je zelfs letterlijk opvatten als je je partner verrast met een unieke fotoshoot! Maak stiekem een afspraak met een professionele fotograaf in een romantische setting zoals een winterbos of een strand bij ochtend- of avondrood. Een locatie waarmee jullie een speciale band hebben is ook altijd een plus! Neem je partner met een smoes mee en leg dit moment voor altijd vast.

Bij deze shoot hoeft het natuurlijk niet te blijven. Eens je de foto’s in je bezit hebt, kun je nog een stapje verder gaan en je geliefde verrassen met een gepersonaliseerd geschenk! Wat denk je van een goedgevulde koekjesdoos of een koffiemok met jullie foto en een lieve boodschap? Bij Tadaaz maak je er zelf een romantisch cadeautje van, dat helemaal voor jullie twee is ontworpen. Je geliefde zal met de koffie elke ochtend ook een beetje van jouw liefde opslurpen!

 

2. Partners-in-crime: doe samen eens lekker zot

De allerintiemste Valentijn: daarop doe je dingen die je met niemand anders kunt doen! Je weet dat je partner van verrassingen houdt en gaat daar maar al te graag in mee. Boek een chique restaurant onder een fictieve naam en hou de insider samen de hele avond vol! Jullie zijn partners-in-crime vandaag, en dat zet je extra in de verf als je de kok kunt overtuigen om iets speciaals klaar te maken voor jullie twee. Troon je partner daarna in ware James Bond-stijl mee naar een casino. Deze avond zal jullie nog lang bijblijven.Een liefdesbrief, bloemen of een liefdevolle quote, clichés die zeker scoren op Valentijn

3. Scoren met clichés: het kan!

Er zijn klassiekers die nooit aan romantiek inboeten. Clichés zijn toch niets minder dan verrassingen die hun succes al bewezen hebben! Verwen je partner met juwelen of een boeket bloemen, of boek een citytrip naar een romantische winterstad zoals Parijs, Londen of Brugge. Ook een dagje wellness blijft elk jaar opnieuw een goed idee. Soms, moet je denken, is een zekere overwinning beter dan een avontuurlijke gok!

Hang je graag de creatieveling uit? Smelt je partner bij romantische poëzie? Persoonlijker dan een zelfgeschreven liefdesbrief kan het moeilijk worden. Dé romantische klassieker bij uitstek wordt nóg leuker als je ze met twee kunt uitvoeren. Ga zoals Carrie en Big uit Sex and the City met je lief naar de dichtstbijzijnde bibliotheek, snuffel wat inspiratie op en schrijf voor elkaar een romantische liefdesbrief, die je ‘s avonds met zwoele stem kunt voorlezen. Intimiteit gegarandeerd!

Maak het thuis gezellig en vier valentijn gezellig met twee! Less is more!4. Pimp jullie liefdesnestje

Thuis Valentijn vieren lijkt wat gewoontjes maar biedt enorme mogelijkheden. Een kaas- en wijnavond of een diner bij kaarslicht kunnen het startpunt zijn voor een gezellige avond die je niet gauw zult vergeten.

Pak je het iets groter aan en nodig je misschien vrienden uit, dan is een huiskamerconcert van de favoriete lokale artiest van je partner een hele leuke verrassing. Hou je het liever intiem met z’n tweetjes, dan is niets beter dan kamperen in je eigen woon- of slaapkamer. Bouw een warm nest van kussens, lakens en knuffels. Steek kaarsjes aan en zet het licht op gezellig. In die setting komen de avontuurlijke ideeën vast vanzelf op. Huur een film die jullie nog nooit zagen, zet die op stil en verzin zelf de dialogen. Gieren geblazen! Maar het kan ook sensueler, met een massage of zelfs een potje strippoker. Hoe meer het spelletje vordert, hoe dichter jullie bij het moment suprême komen!

Brei de volgende ochtend een vervolg aan die romantische avond en breng voor je partner ontbijt op bed. Wil je uitpakken met de ultieme verrassing, bewerk dan het dienblad met een lieve tekst en een foto van jullie samen. Als je geliefde de croissants en de koffie achter de kiezen heeft en denkt dat het helemaal voorbij is, zal hij/zij pas kunnen zien hoe ijverig je bent geweest!
Kan het romantischer dan een huwelijksaanzoek op Valentijn?

5. Huwelijksaanzoek op een originele manier

De ultieme verrassing voor Valentijn, dat is zonder twijfel een huwelijksaanzoek! Zijn jullie stilaan klaar voor de grote stap en krijg je al even subtiele hints van je partner? 14 februari is dé geknipte dag om al die mooie dromen waarheid te laten worden. Koop een prachtige ring voor de liefde van je leven en bedenk een originele manier waarop je hem of haar die allerbelangrijkste vraag kunt stellen. Ga je voor een bijzonder moment in het openbaar of hou je het knus onder jullie tweetjes? Stuur je je partner op pad met een heuse schatkaart, waarbij je zelf aan de laatste halte klaarzit op je knieën? Of probeer je de ring stiekem om te doen in zijn/haar slaap? Het is antwoord blijft hetzelfde: ja!

Gilles Michiels
Gilles Michiels

Als jonge cultuurjournalist mag ik schrijven over dingen die het leven de moeite waard maken. Een boek lezen, een theaterstuk kijken, een filmpje meepikken: het zijn kleine feestjes die niet alleen mijn pen in beweging brengen, maar ook zuurstof geven aan mijn dag. Een communie en een lentefeest zijn net zulke Happy Moments. Dankzij de kaartjes van Tadaaz krijgen mensen de kans om ze met iedereen te delen. Door voor deze blog te schrijven, mag ik nu dus zuurstof geven aan de grote feesten in het leven!

Artikelen: 14

Eén reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *