De ultieme trouwauto: waar moet je op letten?

Het trouwvervoer. Het lijkt niet zo belangrijk, maar vergis je niet. Want een trouwauto zal jullie de hele dag naar verschillende bestemmingen brengen. Het is natuurlijk leuk als het vervoer op zich een hele belevenis is voor het bruidspaar. Denk maar aan het gevoel dat een bijzondere trouwauto jullie geeft als jullie op de bestemming aankomen. Wie gaat daar niet van stralen? De auto kiezen is hét perfecte klusje voor de bruidegom. Want zeg nu zelf, dat doen ze toch véél liever dan bloemstukjes of servetten kiezen!

 

trouwauto

Bron: The Perfect Wedding

Maar waar moeten jullie op letten?

  • Budget: hebben jullie een bepaald budget voor een trouwauto? Ga dan niet kijken naar trouwauto’s boven dat budget. Zo voorkom je teleurstellingen
  • Stijl: Bestaat jullie bruiloft uit een bepaalde stijl? Denk aan klassiek, vintage, modern of misschien wel fantasie. Bij iedere stijl past een bepaalde auto. Zoek gericht naar de auto die bij jullie stijl past.
  • Zelf rijden of laten rijden: misschien vinden jullie het heerlijk om jullie te laten vervoeren door een chauffeur? Of rijden jullie toch liever zelf? Hoe dan ook, vraag na wat de mogelijkheden zijn.
  • Ruimte: een heel belangrijk punt is de ruimte ín de auto. Misschien heb je wel een mooie grote hoepeljurk of een hele lange sleep? Dan is een Ferrari misschien toch niet zo’n goede keuze.
  • Meerijders: rijden er meer mensen mee? Altijd gezellig, maar dan is een sportauto natuurlijk niet de beste keuze. Een alternatief: ga voor een taxibus, een limo of misschien wel een tractor met kar. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden.
  • Comfort: ieen lange rit voor de boeg? Ga dan voor een comfortabele auto. Want jullie willen natuurlijk stralend en happy de auto uitstappen op jullie bijzondere dag!

Hoe dan ook, het belangrijkste is dat het vervoer goed geregeld is vóór de bruiloft. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van een onvergetelijke dag!

 

trouwauto 2

Bron: The Red Bus

trouwvervoer 2

Bron: Haycroft Farm

 

Veel succes met het uitzoeken van jullie perfecte trouwvervoer!

 

trouwauto 3

Bron: Emily Blake Photography

Marion Dieleman
Marion Dieleman

Mijn inspiratie en ervaring deel ik graag met iedereen! Daarom is het schrijven van een blog op Tadaaz de ideale plek om zo mijn belevingen en tips met jullie te delen. Er is over elk belangrijk moment in je leven wel iets te vinden. Daarom hopen we mensen door onze blogs te inspireren en assisteren om dé perfecte kaart te kiezen voor jullie bijzondere moment.

Artikelen: 51

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *