Trouwen in de winter? Deze originele trouwlocaties zijn alvast de moeite!

Winterhuwelijken worden almaar populairder. Dat hoeft ook helemaal niet te verbazen: de unieke en gezellige wintersfeer roept als vanzelf gevoelens van romantiek op, waardoor trouwen in de winter extra romantisch is.

Plannen jullie ook een winterhuwelijk en zijn jullie daarvoor volop op zoek naar originele trouwlocaties? Dan steken we alvast graag een handje toe! Opgelet: zorg dat je gasten zich goed warm aankleden, want de trouwlocaties hieronder zijn 100% goedgekeurd door Koning Vorst.

Trouwen op het Ijssculpturenfestival

et jaarlijkse IJssculpturenfestival in Brugge is de perfecte locatie voor een uniek en romantisch winterhuwelijk. De betoverende sneeuw- en ijskunst, de sprookjesachtige sfeer… Het IJssculpturenfestival heeft een betoverende invloed op iedereen en maakt trouwen in de winter pas helemaal onvergetelijk.

 originele trouwlocaties trouwen in de winter ijssculpturenfestival

Bron: Pinterest

“I do” in een skistation

 De meer sportieve winterfans kunnen het over een heel andere boeg gooien, bijvoorbeeld door hun winterhuwelijk te organiseren… in een skistation. Met de prachtige besneeuwde bergen op de achtergrond, wordt jullie jawoord pas helemaal uniek. En wat is er romantischer dan als pasgetrouwd koppel samen de skilift nemen? Break a leg! Of toch maar niet…

 originele trouwlocaties trouwen in de winter skipiste

Bron: Pinterest 

Romantiek in een orangerie…

Wie vreest dat de winterkou een probleem vormt voor zichzelf of zijn gasten, kan kiezen voor een orangerie als trouwlocatie. Daarin combineer je een gezellig winterdecor met een aangename binnentemperatuur. Een win-winsituatie met andere woorden!

 Maar dat is nog niet alles. Een orangerie is namelijk een erg romantische setting waar je qua aankleding heel wat kanten mee uit kan. Over originele trouwlocaties gesproken!

originele trouwlocaties trouwen in de winter orangerie

Bron: Pinterest  

Met een aquarium op de achtergrond

 Prachtige verlichting, een rustige sfeer en een hele school kleurrijke vissen die jullie omringen… Prachtig gewoon! Ook hier heb je het voordeel van een warm interieur en aangezien aquaria doorgaans erg groot en ruim zijn, kan je over meer dan genoeg plaats beschikken voor een knus en winters wonderland.

originele trouwlocaties trouwen in de winter aquarium

Bron: Pinterest 

Trouwen Down Under

Beschik je over een iets ruimer budget en wil je echt alles uit de kast halen voor je romantische winterhuwelijk? Dan is Australië dé place-to-be. In tegenstelling tot de sneeuw en koude bij ons, is het er een zalige 25-30 graden tijdens onze wintermaanden. De foto’s van jullie trouwfeest op een zonovergoten strand zullen zeker wel opvallen tussen de talloze winterkiekjes. Have a perfect Aussie wedding, mate!

originele trouwlocaties trouwen in de winter australie

 Bron: McKay Wedding Photography

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Als jonge twintiger ben ik volop aan het dromen van mijn “perfect wedding”. Ik vind het magisch om nu al originele ideeën op te doen voor mijn grote dag.

Pinterest is mijn belangrijkste bron van inspiratie en de blog van Tadaaz is daarna het ideale forum om mijn passie met andere trouwers te delen.
Nu is het enkel nog wachten op het perfecte aanzoek …

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *