Trouwen in tijden van corona – update

LAATSTE UPDATE 28/07/2020

Opnieuw zijn de veiligheidsmaatregelen rond trouwen aangepast… Trouwen in tijden van corona is allesbehalve leuk. Gezien de verspreiding van het virus terug de bovenhand neemt, moet de capaciteit van trouwfeesten terug inboeten. Het is ontzettend jammer en vervelend. We duimen allemaal samen dat jullie trouwfeest later kan doorgaan, exact zoals jullie het willen! Kiezen jullie er toch voor om jullie trouw te laten doorgaan? Hier vind je alle nodige informatie!

Hoeveel gasten mogen we ontvangen?

Op je huwelijksreceptie mogen 10 mensen aanwezig zijn… voor vele koppels een klap in het gezicht… Op je ceremonie zouden 100 gasten aanwezig mogen zijn. Dit is nog niet bevestigd dus hiervoor wachten we nog even op meer nieuws.

Voor andere koppels is deze nieuwe maatregel misschien een voordeel? Droom je al altijd van een klein feest waarbij je je niet verplicht moet voelen om die ene tante of nonkel te vragen? Dan is dit de perfecte gelegenheid om je intieme huwelijk te vieren!

 

Trouwen tijdens corona

Handkusjes en hartjes

Hoe geweldig jullie gasten het ook zullen vinden dat jullie getrouwd zijn, feliciteren zoals we dat gewend waren is er nog niet bij. In plaats van handen schudden, zoenen en knuffelen worden het handkusjes of ellebogen. Of een heleboel handgevormde hartjes op een rijtje. Over handen gesproken, handgel is misschien wel een goed idee. Ga voor een gepersonaliseerd zeeppompje in het thema van jullie bruiloft. Zo wordt het leuk verpakt en heb je meteen een blijvende herinnering!

 

bruiloft corona

Intieme bruiloft Corona

Gaan jullie voor deze intieme bruiloft? Geweldig toch! Op die manier maken jullie er toch het beste van om te trouwen in tijden van corona. Samen met jullie allerdichtste vrienden en familie vieren dat jullie de rest van jullie leven samen zijn. Waarom zou je deze plannen omgooien? Het is weer mogelijk om de liefde samen te vieren en dat is het allerbelangrijkste.

Jullie bruiloft toch uitgesteld?

Gaan jullie voor een andere datum? Verstuur dan een stijlvolle Change the Date kaart zodat niemand jullie feest kan missen! We duimen alvast mee voor jullie dat jullie binnenkort exact kunnen trouwen zoals gepland!

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *