Zo betrek je je hond bij je huwelijk

Het is zeker geen verrassing dat veel koppels graag hun hond zouden willen meenemen naar hun huwelijk. Want zeg nu zelf, is er iets schattigers dan een hond(je) die de ringen komt brengen? Of dat deze viervoeter een mini kostuumpje aan heeft tijdens jullie grote dag?

Dus als je besluit om jullie hond mee te nemen naar jullie huwelijk, dan moet je toch wel eerst wat voorzorgsmaatregelen treffen. 

 

http://joielala.com
Bron: Pinterest

 

Luisteren

Voordat je hond een rol geeft bij jullie huwelijk, dan moet je eerst nadenken of het voor jullie hond ook wel een leuke dag zal zijn. En kan hij wel goed luisteren? Is hij vriendelijk voor anderen? Een drukke omgeving kan soms best beangstigend zijn voor zo’n beestje. Dus wil je zeker weten dat jullie harige vriend niet rechtsomkeert maakt of iedereen op zijn gemakje enthousiast gaat begroeten. Dan is het beter om eerst wat te oefenen en misschien een hondenoppas in te huren zodat jullie dag vlekkeloos verloopt.

wedding dog 4

Bron: Pinterest

 

Versiering

Dat jullie voor een jurk en kostuum gaan is bijna vanzelfsprekend, maar wat doe je met jullie hond? Er is zoveel mogelijk! Er zijn speciale hondenkostuumpjes, stropdasjes, hoedjes etc.. maar wil je het iets minder en toch feestelijk? Dan kan je voor een leuke strik of misschien wel een bloemenkrans gaan. Sowieso is het belangrijk om dit ook weer even vooraf te oefenen, want het zou zo maar kunnen dat jullie hond niet zo enthousiast is als jullie.. of misschien iets te enthousiast :-).  

 

wedding dog 2

Bron: Pinterest

Uitnodiging

Het is wel van belang om er rekening mee houden dat niet iedereen fan is van honden. Misschien kan er zelfs wel iemand een allergie hebben voor honden. Dus is dus interessant om op de uitnodiging te vermelden dat jullie hond meekomt en dan ook een bepaalde taak krijgt die dag. Zo kunnen de gasten er al rekening mee houden of voorzorgsmaatregelen treffen. Ook leuk is het om bijvoorbeeld een hondenpootje in de tekst van jullie trouwkaartjes te zetten. Zo betrek je niet alleen op de dag zelf jullie hond erbij maar ook al in de uitnodiging. Hoe leuk is dat!  

 

 

wedding dog 1

Bron: Pinterest

 

Niet onbelangrijk

Met een heleboel andere dingen in je drukke programma is het makkelijk om te vergeten te controleren of jullie hond wel overal binnen mag komen. Het zou wel heel gênant zijn als jullie ringdrager niet binnen mag komen..

Rest mij jullie veel geluk, liefde en natuurlijk plezier te wensen tijdens jullie belangrijke bijzondere dag!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van een prille tiener en een zoontje van 3 jaar, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things'! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend mee bezig voor Tadaaz. Het overbrengen van emoties is wat ons drijft. Bij Tadaaz geloven we in de magie van unieke momenten… Creative cards for happy moments! En ik ben blij dat dat net mijn job is!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *