De leukste traktaties voor in de klas!

Je communie- of lentefeest is één van de eerste hele grote gebeurtenissen in het jonge leven van jullie kind. Je wil dan ook dat alles tot in de puntjes voorbereid is. Dan kunnen leuke bedankjes niet ontbreken! Het communiefeest zelf wordt ongetwijfeld een topper, maar je moet ook zorgen voor een leuke afsluiter. Op die manier zullen familie en vrienden deze speciale dag nog lang herinneren!

 

Daarnaast is het super belangrijk om je klasgenoten (en dus ook feestvarkens) ook iets leuk mee te geven als leuke herinnering aan jullie speciale dag. Het is tenslotte een datum die jullie allemaal samen delen, een dag waarop jullie allemaal iets speciaal gevierd hebben. Wij geven met plezier enkele tips om verrassend en origineel uit de hoek te komen met traktaties in de klas!

 

Zorg voor leuke bedankkaartjes

Zeg het met een leuk kaartje! Een origineel bedankkaartje is het begin van die prachtige afsluiter. Wat dacht je van een leuk bladwijzerkaartje? Een super leuk aandenken aan je grote dag en bovendien heel erg praktisch!

Je klasgenootjes zullen deze leuke bladwijzer zeker kunnen gebruiken en op die manier nog lang terugdenken aan je lentefeest of communiefeest. Tip: voeg leuke foto’s toe voor een persoonlijke toets aan je bedankkaartje!

 

Origineel bladwijzerkaartje met dinosaurus


Schattig bladwijzerkaartje met unicorn


Stoer bladwijzerkaartje in thema 'space'

Hoe kies je de leukste traktatie?

In de klas zullen ongetwijfeld heel wat vrienden en vriendinnen trakteren voor hun eerste communie of lentefeest. Hoe kom je dan origineel uit de hoek? Er is zoveel mogelijk… Wij helpen je graag uit de nood!

Snoepzakje met je favoriete snoepjes

Een leuk snoepzakje met je favoriete snoepjes zal vast en zeker iedereen bekoren. Wie eet nu niet graag snoepjes? In de klas zorg je sowieso voor een groot feest met deze leuke traktatie. Personaliseer het snoepzakje helemaal naar wens met de leukste foto’s, je favoriete kleuren en een leuke quote of tekst zoals ‘Bedankt!’.

Origineel notablokje met je foto

Geef je klasgenoten een origineel notablokje met je foto! Dit bedankje is een super fijn geschenkje waar je vriendjes en vriendinnen heel erg blij mee kunnen zijn. Je kan hen op de blaadjes een leuke boodschap laten schrijven om zo een unieke herinnering te hebben aan je origineel communiefeest!

Leuk kubusdoosje vol met lekkers

Het leuke kubusdoosje kan je helemaal personaliseren naar eigen smaak! Wil je er een foto of een leuke quote op? Alles kan! En het doosje kan je vullen met lekkere snoepjes, rozijntjes… Of wat dacht je van een theelichtje of een ander leuk klein geschenkje? Oneindig veel mogelijkheden met dit leuke kubusdoosje als traktatie in de klas!

Mooi doosje voor popcorn

Last but not least… een leuk gepersonaliseerd doosje voor popcorn is erg origineel! Vul het doosje met lekkere popcorn en geef je klasgenoten helemaal het gevoel alsof ze in de cinema zitten! Je kan het doosje uiteraard ook vullen met iets anders. Dit wordt sowieso een schot in de roos!

 

Notitieblok met foto en gouden confetti


Snoepzakje met strak design en aquarel

Kubusdoosje met trendy driehoekjes en foto's


Doosje met foto's en pêchekleurige waterverf

Een feestje als afsluiter?

Wil je nog origineler uit de hoek komen en ben je het feesten nog lang niet moe? In plaats van een traktatie in de klas kan je bij je thuis nog een laatste feestje organiseren waarbij je je klasgenoten laat genieten van een super leuke party die je zelf helemaal kan aankleden!

 

Met dezelfde leuke ideetjes als hierboven kan je het hele feestje aankleden, zeker als je het thuis organiseert. Ga voor snoepzakjes, kubusdoosjes, magneetjes of badges met een leuke foto of hele leuke blikken doosjes met gepersonaliseerde stickers! Alles kan op jouw feest! Als jullie dingen graag thuis organiseren dan is dit de perfecte traktatie!

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *