ZOO’n leuk feestje!

Is je zoon of dochter ook niet weg te krijgen uit de zoo? ZOO stapelgek op die dieren? Verras de genodigden van je mini-me met een verjaardagsfeestje geheel in ZOO thema! Wij zetten de leukste tips voor een geslaagd ZOO feestje op een rij.

 

organiseer een te gek zoo feestje voor je oogappel

But first: de uitnodiging!

Maak de genodigden warm met de leukste ZOO uitnodiging! De vrolijke diertjes zorgen ervoor dat je direct in sfeer van het thema bent. De kleuren en het lettertype zijn aanpasbaar, zo kan je jouw eigen persoonlijke touch er in kwijt! Betrek je oogappel erbij, zal hij vast leuk vinden! Zo kan hij vol trots z’n zelfgemaakte uitnodigingen uitdelen.

 

leuke uitnodiging met zoo dieren voor een verjaardagsfeestje


leuke uitnodiging met zoo dieren voor een verjaardagsfeestje

ZOO lekker!

Bij een feestje hoort lekker eten. Bij een ZOO feestje hoort beestig lekker eten! Maak leuke ZOO cupcakes of een lekkere ZOO taart. TIP: Koop kleine plastieken zoo dieren om jouw taart mee te versieren, supergoedkoop en staat echt megatof! Of je kent ze wel: de ZOO koekjes. Zet ze vanboven op je cupcakes, dubbel eetplezier! Het bakken op voorhand is ideaal om even qualitytime te hebben met je kleine schat voor het grote feest begint. Samen bakken is toch zo veel leuker.  Ik wed dat je zoon of dochter niet kan wachten om samen met z’n vriendjes van jullie creaties te smullen!

 

Bron: Pinterest

Beestige activiteit

In veel dierenparken kan je een verjaardagsfeestje organiseren. Dé perfecte locatie voor een ZOO feestje, toch? Laat je zoon of dochter samen met z’n vriendjes genieten van een namiddagje ZOO. Voor zowel jong als oud een superactiviteit. Stiekem vind je het nog leuker dan jouw mini-me 😉 . Het kost misschien wel wat maar zo gun je jouw oogappel samen met z’n vriendjes een topervaring!

 

een namiddagje zoo als verjaardagsfeestje

 

Liever gewoon thuis?

Wat doen?

Laat de genodigden ZOO dieren maskertjes maken. Of laat ze hun eigen plastieken zoo diertje versieren. Er zijn honderden leuke dingen in dierenthema die jouw oogappel met z’n vriendjes kan doen! Al is het gewoon samen kijken naar een leuke dierenfilm, spelletjes spelen in ZOO thema… de mogelijkheden zijn eindeloos. Pinterest heeft honderden toffe ideeën. Het is maar wat jouw oogappel het leukst vindt.

 

leuke activiteiten voor op een verjaardagsfeestje in zoo thema

Bron:Pinterest

 

Toffe decoratie

Bij een beestig feestje hoort ook beestige decoratie! Het kan niet gek genoeg zijn. Versier je tafel bijvoorbeeld met plastieken zoo diertjes en gepersonaliseerde placemats. Hang vlaggetjes uit, want dat is iets dat niet mag ontbreken. Ook tof zijn de posters die je volledig in ZOO thema kan personaliseren!

 


Trakteren maar!

Na een ZOO feestje hoort een te gekke ZOO traktatie. Laat ze zelf hun eigen ZOO zakje versieren met stempels en stiften. Steek daar de traktatie in en sluit af met een coole ZOO sticker die jij kan personaliseren. Niet zo’n knutselfan? Kies dan om onze snoepzakjes of -blikjes mee te geven met jouw oogappel z’n vriendjes! Speld er een leuke badge op of steek er een toffe magneet in. Nog leuker zijn de potloodkokers die jij zelf kan personaliseren. Combineer het met een bedankkaartje in thema om het helemaal af te maken. Er zijn nog tal van mogelijkheden. Bekijk ze samen met je kleine schat en creëer een leuk geschenkje waardoor er nog lang gedacht zal worden aan dit leuke ZOO feestje!

 

bedankkaartje in zoo thema verjaardagsfeestje


sticker in zoo thema voor verjaardagsfeestje


tof snoepzakje in zoo thema voor verjaardagsfeestje

leuke badge in zoo thema voor een verjaardagsfeestje


wit traktatiezakje voor verjaardagsfeestje


leuk potloodkokertje als traktatie op een verjaardagfeestje

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *