Een persoonlijk geschenk voor moederdag!

Onze mama zouden we elke dag in de bloemetjes moeten zetten. Mama’s doen ongelofelijk veel voor hun gezin en kinderen en dan is het niet meer dan normaal dat we haar de tweede zondag van mei – en liefst nog veel meer doorheen het jaar – bedanken daarvoor! In Antwerpen vieren ze dit op 15 augustus (Onze Lieve Vrouw Hemelvaart)… maar waarom doen we niet beide?

We zouden elke dag ons respect moeten tonen voor de rol van de moeder! Of jullie het nu in mei of augustus vieren, moederdag mag je niet zomaar voorbij laten gaan. Zijn jullie op zoek naar een origineel cadeau voor haar? Wij hebben één gouden tip! Ga voor een gepersonaliseerd cadeau… Een geschenk geven met een foto van de kinderen? Een schot in de roos voor elke mama!

 

Ontbijt op bed

Start deze speciale dag met een ontbijtje op bed voor je mama! En dat kan al meteen met een persoonlijk cadeau… Serveer jullie vers geperst fruitsap, boterkoeken en fruitsla op een gepersonaliseerd dienblad. Met zo’n start zal je al haar hele dag goed gemaakt hebben.

Van zodra alles op is zal ze jullie zien schitteren op het dienblad, een geschenk waar ze trouwens nog heel lang plezier aan zal beleven! De volgende keer dat er bezoek komt zal ze steeds dit verhaal kunnen navertellen bij het zien van jullie prachtige foto! Denk er trouwens aan om haar tijdens dit speciale moment te verrassen met versieringen! Fleur de kamer op met ballonnen en confetti!

 

 

 

Gepersonaliseerde koffie graag!

Is jullie mama een echte koffiedrinker? Dan is een gepersonaliseerde koffiemok zonder twijfel het perfecte cadeau voor haar. Op onze website kan je verschillende ontwerpen vinden. Kies jullie favoriet en voeg zelf de mooiste foto toe. Klaar is kees! Een heel erg schattig geschenk dat jullie mama elke dag zal gebruiken, leuk toch?

Als jullie geen grote fan zijn van foto’s, kan je de koffiemok ook zelf personaliseren zonder het gebruik van een foto. Liever een quote of een persoonlijke tekst of haar naam? Alles kan! Deel het resultaat met #HappyTadaaz, we zijn altijd blij om jullie eindresultaat te kunnen spotten.

 

 

Quotes voor mama

Een gepaste quote vinden voor het personaliseren van jullie geschenk is niet altijd gemakkelijk. Wij helpen jullie graag uit de nood. Hier zijn enkele grappige en originele quotes die erg toepasselijk zijn voor moederdag!

  • Who needs a superhero when you have a mom?
  • I got it from my mama!
  • Mom is our superhero!
  • Mama needs a coffee!

De lekkerste koekjes in de meest originele koekjestrommel

Als jullie mama verzot is op koekjes dan zijn onze gepersonaliseerde koekjestrommels het ideale geschenk! Om het extra leuk te maken kan je de koekjesdoos vullen met haar favoriete koekjes, mmm… Personaliseer jullie koekjestrommel en mama zal vast en zeker in de zevende hemel zijn met dit erg persoonlijk geschenk!

 

 

 

Een ster in de keuken

Een allerlaatste tip van gepersonaliseerde cadeaus die waarschijnlijk elke mama blij kan maken is een gepersonaliseerde keukenschort. Voeg er jullie gekste foto aan toe of kies een grappige quote en laat zo je mama elke dag stralen in de keuken! Elke mama staat waarschijnlijk regelmatig in de keuken. Een leuke keukenschort is dus onmisbaar. Meestal zijn keukenschorten saai in een kleurtje… maar wat dan als je die keukenschort helemaal personaliseert? Hier zal ze vast en zeker ongelofelijk blij mee zijn en dit geschenk kan ze super vaak en lang gebruiken. Waar wacht je nog op? Hopelijk is het iets minder moeilijk na het lezen van dit artikel om een gepast cadeau te vinden voor mama.

 

 

 

 

 

 

 

uitnodigingen, tafeldecoratie en bedankjes voor je feest
You might also like

Geef hier jouw mening