Origineel thema voor jouw communie of lentefeest.

Als je een communie of lentefeest organiseert, wil je dat alle details kloppen. Er komt immers heel wat kijken bij een eerste of plechtige communie of een lentefeest. Een van de belangrijkste keuzes die je maakt is de keuze voor een thema voor je feest. Dat wordt de kapstok voor alle decoratie, kledij, bedankjes, animatie… van je feestje. Wij bieden graag inspiratie voor jouw feest.

Een basiskleur als eyecatcher

Een thema voor een feest kan een kleur of een kleurencombinatie zijn. Die start vaak bij de kledij van zoon- of dochterlief. Donkerblauw, muntgroen, zacht roze, goud… die kleuren komen vaak voor in communiekledij en zijn dankbare kleuren voor een prachtige uitwerking van een thema.

Kies je voor de uitnodiging voor blauw, dan kan dat kleur best ook gebruikt worden voor de tafeldecoratie, de bedankjes, de vlaggenlijn in de feestzaal… Het blauw past heel mooi bij een jeans accent in de kledij.

Voor een communie of lentefeest voor meisjes zijn kleuren als fuchsia, roze, geel en rood een goeie keuze. De accenten uit de outfit komen zo mooi tot hun recht.

Een uniek motiefje

Een bepaald motief kan ook de basis vormen voor jouw thema. Wij werkten een paar motiefjes uit om als basis voor jouw decoratie te dienen.

Bloemetjes

Bloemen op je kaartjes en in je decoratie zorgt voor een trendy effect. Je kan ook hier zelf het kleur kiezen en het lettertype voor je tekst. Zo maak je er dus een heel eigen decoratie van!

Jungle

Geef een jungle feestje! Dit speels element kan je dus ook als thema voor je communie of lentefeest gebruiken. Combineer het motiefje met een leuke foto op de menukaarten en ook in de bedankjes. Een notablokje met een foto van de communicant is bijvoorbeeld een superleuk geschenkje waar al je gasten erg blij mee zullen zijn.

Kleurrijke mix

Een explosie van kleuren zorgt voor een prachtig resultaat. De mix van trendy kleuren zoals oranje, bruin en groen maken dit assortiment heel vrolijk! Groene servetten, oranje bloemen, groene vaasjes… matchen bijvoorbeeld perfect met dit assortiment.

Bloemenkrans

Een bloemenkransje in combinatie met roze zorgen voor een heel stijlvol effect. Het fijne motief en de schitterende goudfolie gecombineerd met lieve foto’s maken het geheel extra feestelijk.

Het perfecte thema voor jullie feest

De keuze van thema’s voor jullie communie of lentefeest is erg uitgebreid. De basis kan je bij Tadaaz vinden, maar de uitwerking ervan maak je 100% zelf! Door te spelen met kleuren, lettertypes en foto’s, wordt de volledige aankleding van jullie feest heel persoonlijk.

Heb je vragen? Aarzel dan niet om onze specialisten te raadplegen via chat, mail of telefonisch.

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *