Originele communiekaartjes maken doe je zo.

We kijken alweer reikhalzend uit naar het seizoen waarin onze kleine en grote (b)engeltjes hun communie of lentefeest  mogen vieren. Maar vooraleer het feestgedruis kan losbarsten, moet je eerst nog originele communiekaartjes kiezen voor je zoon of dochter. Of wees origineel en maak ze gewoon zelf. Wij geven je enkele tips-and-tricks mee voor originele communiekaarten voor communie- of lentefeest!

Hoe maak je originele communiekaartjes: de mogelijkheden

O, wat is het leuk om je communiekaartjes zelf te maken! Met de online tool van Tadaaz doe je dat bovendien heel eenvoudig, want je kunt vrijwel elk element zelf bepalen. Zo kies je bijvoorbeeld of je al dan niet een foto op het kaartje plaatst die je ook naar eigen wensen kunt bewerken. Maar vanaf heden is het ook mogelijk om je kaartjes nog meer te personaliseren.

Als je je eerste communie- of lentefeest viert, willen we dat het volledige plaatje klopt! Ook bij een plechtige communie doen we hier onze uiterste best voor.

Voeg bijvoorbeeld verschillende symbooltjes toe, zoals snorretjes en bloemetjes. Of pas het kleur van je ontwerp aan in de editor. Zeg nu zelf, gepersonaliseerde communiekaarten zijn toch veel leuker?

Originele formaten

De mogelijkheden voor originele communiekaartjes worden almaar uitgebreider. Doet je kind zijn plechtige communie of lentefeest? Dan is een kaartje in de vorm van een iPhone een leuk idee. Plaats je tekstje in de vorm van een sms op de kaartjes voor een nóg leuker effect.

Heb jij een stoere jongen in huis? Dan kun je overwegen om communiekaarten met een leuk opplakmotiefje versturen naar je familie en vrienden. Die bestaan in de vorm van een voetbal, kelk, dinosaurus… Die houten opplakmotiefjes geven een stoer effect aan je communiekaartjes. Of kies voor een communie uitnodiging met goudfolie voor een stralend effect!

Groene en roze communiekaartjes

Groen en roze zijn niet alleen trendy kleuren om in je slaapkamer te integreren, maar ook op vlak van kaartjes zijn roze en groen niet meer weg te slaan. Wil je eerder een speelse communie uitnodiging? Ga dan voor communiekaarten met speelse confetti in goudfolie of ga voor een drieluikkaartje met een bloemenkransje. Ook hier geeft de goudfolie een prachtig effect aan je communiekaartjes.

Mooie communie uitnodigingen in originele thema’s

Bij Tadaaz zijn we helemaal mee met de meest hippe thema’s en ontwerpen, zeker als het op communie aankomt! Dankzij onze vele designs, kunnen jullie samen met het feestvarken een kijkje nemen online en op zoek gaan naar het communiekaartje van zijn/haar dromen!

En er zijn tal van leuke thema’s. Zoals bijvoorbeeld het jungle thema. Tijgers, bohemian groene bladeren, flamingo’s en pelikanen…

Met een jungle uitnodiging waan je je meteen in zuiderse sferen. En dat zal ook vrienden en familie niet ontgaan! Je kan hen zelfs vragen om ook in dit thema naar je feest te komen. Ook deze leuke uitnodigingen met badge of houten label zijn erg origineel!

Vervolgens kan je je feestzaal aankleden in je thema voor het ideale totaalplaatje! Combineren met bijpassende bedankjes, bedankkaartjes en tafeldecoratie is de kers op de taart. Wat is jullie favoriete thema?

Een extra label of tag

Een ander origineel idee voor je communieuitnodigingen zijn kaartjes die niet uit één deel bestaan. Zo zitten er in het ruime assortiment veel kaartjes waarbij een paperclip of leuk touwtje meerdere kaartjes samenhoudt.

Het kan dan bijvoorbeeld enerzijds gaan om een kaartje met je naam en alle belangrijke info en anderzijds een kaartje met je communiefoto’s. Een origineel geheel wordt het zeker en vast!

Creatief met tekst

Ook de tekst op je communiekaartje is belangrijk! Hoe vermeld je op een leuke manier waar en wanneer de gasten verwacht worden? Vaak verklapt het ontwerp zelf al hoe je dit best aanpakt. Maar vaak moet je toch zelf ook creatief uit de hoek komen.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld elke letter van de voornaam gebruiken voor verdere info. Rijmpjes werken ook altijd! Meer inspiratie nodig voor de tekst? Lees dan zeker eens dit artikel.

Een passende kaart bij je kledij

Vooraleer je communiekaartjes kiest, heb je ongetwijfeld al je communiekledij uitgekozen. Want hoe maak je anders mooie foto’s voor de uitnodigingen? Op die manier kun je je communiekaartjes ook afstemmen op de communiekledij die je op jouw speciale dag zal dragen. Kies dezelfde kleuren, op die manier oogt je kaart nog stijlvoller en is alles mooi op elkaar afgestemd.

Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden die Tadaaz te bieden heeft of heb je hulp nodig? Neem dan een kijkje op onze website! We helpen je graag verder. Kies je favoriete uitnodigingen uit ons ruime aanbod en personaliseer eenvoudig en snel de communiekaartjes voor de bijzondere dag van jouw kind.

Selecteer je mooiste communiefoto’s en wordt verrast door de goede kwaliteit. Dan is het enkel nog aftellen naar die geweldige dag!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *