Uitnodigingen voor je lentefeest: tips voor de tekst!

Nadert het lentefeest van je zoon of dochter met rasse schreden? Dan is het hoog tijd om familie, vrienden en kennissen op de hoogte te brengen met een stijlvolle uitnodiging. Behalve een leuke foto van het feestvarken in spe, hoort bij de uitnodigingen voor de grote dag uiteraard ook een toffe tekst. Wij geven je alvast enkele tips om er een voltreffer van te maken!

Topsporter of sterartiest in wording

originele tekst uitnodiging lentefeest

Kinderen koesteren grote dromen en deinzen er niet voor terug om naar de sterren te reiken. Is je kind volop aan het trainen om later een stervoetballer, -basketballer, -atleet, … te worden? Of droomt hij of zij ervan om later op de planken te schitteren als wereldberoemde filmster of muzikant? Dan zijn uitnodigingen in de vorm van tickets met een aangepast tekstje helemaal op hun plaats! Voor topsporters in wording vervang je ‘lentefeest’ in de tekst door ‘thuismatch’ en ‘aanwezig zijn’ door ‘supporteren’. De uitnodigingen voor het lentefeest van toekomstige sterartiesten worden uitnodigingen voor een ‘optreden’, die gasten vragen om ‘de show bij te wonen’.

Enkele voorbeelden

 

Game on!

Op zaterdag 20 april 2016

vier ik mijn lentefeest.

Graag nodig ik jullie uit

op mijn thuismatch

voor een hapje en een drankje.

Ik zou het fijn vinden

mochten jullie

komen supporteren!

 

 

 

The show must go on!

 Op zaterdag 20 april 2016

vier ik mijn lentefeest.

Graag nodig ik jullie uit

voor mijn optreden

en een hapje en een drankje.

Ik zou het fijn vinden

mochten jullie

de show komen bijwonen!

 

Dit mag zeker niet ontbreken

originele tekst uitnodiging lentefeest communie

Voor je je fantasie de vrije loop laat gaan, is het verstandig om eerst alle praktische informatie voor jezelf even op te lijsten. Zo ontbreken er straks zeker geen belangrijke gegevens op de uitnodiging, zoals de datum, het tijdstip en de locatie van het lentefeest. Je zou zeker niet de eerste mama of papa zijn die vlak voor het feestje nog moet rondbellen om gasten te vertellen waar of wanneer ze precies verwacht worden… Ook handig om toe te voegen is een telefoonnummer zodat de genodigden kunnen laten weten of ze al dan niet zullen komen.

De leukste teksten voor de uitnodigingen van je lentefeest

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste woorden te vinden, maar het is zeker de moeite waard om je vrienden en familie te verrassen met een unieke uitnodiging voor het lentefeest van je oogappel. Heb je meer inspiratie nodig voor een leuke tekst? Ontdek onze extra tips!

 

We geven je als laatste tip alvast een leuke ‘uitsmijter’ mee. Eindig de tekst van de uitnodiging met een leuke zin zoals ‘Komen jullie deze leuke dag met mij meevieren?’ of ‘Komen jullie naar mijn feest? Dat zou TOPPIE zijn’ en je zet alvast de toon voor een superleuk lentefeest!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *